Ahojte neviete náhodou o nejakej levnejší školke v Prahe kde by mali ešte volné miesto? (cca. do 8000kc)
Bydlíme na Hájich a do práce jezdím do centra .
Takže najlepšia by bola lokalita od Háji až po centrum ,ať to máme cestou.
(ospravedlňujem sa za tu čecho-slovenčinu) :D :D :D 😅
http://www.svobodnaskolicka.cz/skolkovne.html - nemám teda skoro žádné reference, kamarádka tam bude dávat holčičku, ale teprve bude nastupovat takže jaké to tam je opravdu nevím, ceny ale dobré, chvíli jsem o ní taky přemýšlela
Holky, zeptám se. Vyplatí se vám vůbec to dítě dát do té soukromé školky? Když si představím, že bych za školku zaplatila takových 10 000 - 12 000,- Kč za měsíc, tak to je tady u nás běžný plat. Takže vlastně co vydělám dám pryč. V takovém případě bych asi radši seděla doma s děckem a věnovala se mu, užívala si ho. To nerýpu, jen mne to zajímá...
@uztotakbude Řekla bych, že nejvíc záleží, jaké má matka zaměstnání. Pokud dělá např. pokladní v supermarketu, tak nemusí spěchat zpět a asi jí nic neuteče. Ale pokud má místo, o které stojí a vyhovuje jí, snaží se o něj nepřijít. Navíc v některých oborech je člověk po 5ti letech na rodičáku úplně mimo a je těžké se do něj vrátit 😒
Jinak moje kamarádky, které řešily placené hlídání, to dělaly proto, aby nepřišly o místo, na kterém před tím byly. Druhý důvod byl ten, že dítě už vyžadovalo společnost dětí, takže mu na jeden, dva dny v týdnu zaplatily soukromou školku.
Jestli je u vás běžný plat 10-12 tisíc, tak u vás asi toto zase nebude běžná cena školky. V praze jsou platy a ceny trochu výš.
Tohle je super školka a za dobrý peníze, ale máte to z ruky. Třeba pomůže link někomu jinému: http://www.skolka-bystrouska.cz/mesicni-skolne....
Naše školka stojí taky za to 🙂 Mrkněte na naše webovky, třeba do sekce "Právě teď". Máme různé, i levnější programy docházky. Hezký den.
@mamkamarketa Dakujem za typ ,zajtra ideme na prehliadku na Krč 😉
@uztotakbude Vyplati sa to pokial mas samozrejme plat vyssi ako tých 12 000kc , kedze mam lepsi plat +rodicovsky prispevok tak ano vyplati lebo len s toho pridavku na dieta by sme nevyzili .....
Samozrejeme by sa vyplatilo viac dať dieta do statnej skolky ,ale to je problem ked nema este ani 3 roky malý a aj keby mal je to zatažko v Prahe .
Výborná školička Ywonka, Rybalkova ul. (YWCA), bez jídla (s sebou, učitelky ohřejí) stojí cca 4000,- Kč/měs. Mají i kroužky (angličtina, tanec), naproti je park Grébovka. Berou děti od 2,5 let (bez plen).
@llluckaaa Já jsem taky z Prahy, pracuji ve státní správě a jen díky tomu že mám slušné osobní ohodnocení beru 13000 kč, a většina ostatních mamin co znám to má taky tak, takže se přiznám, že i já si občas říkám, jestli se to vůbec vyplatí ...
Tak, syn zacal chodit do statni skolky ve dvou letech a 9 mesicich a letos braly i deticky, kterym bude tri az v breznu. Ale je to skolka na Praze 13 mimo dosah mestske dopravy, takze bud pesky nebo autem. Ted maji statni skolky podle mne plno, ale zkusila bych se zeptat v pololeti. Treba nejakou objevite.
http://m.profamily.cz/
Tohle mate asi z ruky. Ale v centru asi nic nesezenes za tuhle cenu. Mam dite v dejvicich a ty ceny jsou fakt jinde