Ahoj holky, ve školce jsme poprvé, má otázka zní, kupujete všem paním učitelkám ve školce dárek nebo jen těm, které vaše dítko má? Dcerka je v malé třídě.
Já si právě říkám, že koupím těm hlavním dvěma, které má v malé třídě (+asistentka, která pendluje mezi velkou a malou třídou něco mezi) takže vlastně tři, je mi líto, ale těch dvou, které jsou ve velké třídě, ty vidí jen ráno, když jde do školky a pak vůbec. Tak nevím. Jak to máte vy? Děkuji 🫣🌸
Davam panim ucitelkam,ktere ma ve sve tride + pani asistentce..Ve skole taky davas kyticku tridni ucitelce,ne ostatnim. A panim ucitelkam z druhe tridy daji zase jejich deti z te tridy. Nehrotila bych to 😀
Dáme jen hlavním učitelkám + kuchařce (máme jedlíka). Ve školce je přes 15 zaměstanců a u Ježíška nepracuji 🙂
Kupujem len tým co deti majú takže tento rok 4, minulý ešte navyše aj asistentke, ktorá je s deťmi v najmenšej triede som kupovala to iste co ucitelkám.
@makkyv já třeba oběhám zahradu a natrhám kytičku. Levandule a různé bylinky, svážu, dám k tomu z okrasného papíru poděkování a to předá všem učitelkám. Ale naše chodí do školky, kde jsou 2 místnosti a děti rozdělené na mladší a starší. Občas jsou rozdělené aktivity a procházky, ale vesměs jsou všechny děti pořád společně, tím pádem i ty učitelky se věnují všem. Kupovat 6 učitelkám dárky mi přijde finančně celkem dost, tak to řešíme takto. 🙂
Letos syn ve školce konci a budeme tedy kupovat vsem 4 ucitelkam.
Já to teď vyřešila tak, že jsem jim ráno do školky, donesla velkou krabici chlebíčků, aby bylo pro všechny. Máme tady vyhlášené lahůdky, tak byly spokojené. A dárek pak donesu jen těm dvěma hlavním.
@makkyv ahooj, letos davame poprve vsem tetam maly darek. Syn ma ve skupince 2 tety, ale obcas se tam stridaly i tety z druhe tridy. Navic, nedavno zacal chodit uz do tridy k vetsim detem, kde bude vlastne dochazet od zari, tak jsme si rekli, ze dame darek vsem 6 tetam +2 tetam ktere tam uklizi 🤗