Kupujete všem učitelkám (školka) dárky na konci školního roku?

makkyv
13. čer 2024

Ahoj holky, ve školce jsme poprvé, má otázka zní, kupujete všem paním učitelkám ve školce dárek nebo jen těm, které vaše dítko má? Dcerka je v malé třídě.
Já si právě říkám, že koupím těm hlavním dvěma, které má v malé třídě (+asistentka, která pendluje mezi velkou a malou třídou něco mezi) takže vlastně tři, je mi líto, ale těch dvou, které jsou ve velké třídě, ty vidí jen ráno, když jde do školky a pak vůbec. Tak nevím. Jak to máte vy? Děkuji 🫣🌸

petrasipkova1
Autor odpověď smazal
Zobraz
kristyn86
13. čer 2024

Davam panim ucitelkam,ktere ma ve sve tride + pani asistentce..Ve skole taky davas kyticku tridni ucitelce,ne ostatnim. A panim ucitelkam z druhe tridy daji zase jejich deti z te tridy. Nehrotila bych to 😀

sigyn
13. čer 2024

Dáme jen hlavním učitelkám + kuchařce (máme jedlíka). Ve školce je přes 15 zaměstanců a u Ježíška nepracuji 🙂

gruyerre
13. čer 2024

@makkyv dávám jen dvěma učitelkám, které mají na starost synovu třídu. Ostatních učitelek ti líto být nemusí, však určotě dostanou od dětí ze své třídy 😀

makkyv
autor
13. čer 2024

@gruyerre Super diky holky 😍

gdpr
13. čer 2024

Kupujem len tým co deti majú takže tento rok 4, minulý ešte navyše aj asistentke, ktorá je s deťmi v najmenšej triede som kupovala to iste co ucitelkám.

cherie24
14. čer 2024

@makkyv já třeba oběhám zahradu a natrhám kytičku. Levandule a různé bylinky, svážu, dám k tomu z okrasného papíru poděkování a to předá všem učitelkám. Ale naše chodí do školky, kde jsou 2 místnosti a děti rozdělené na mladší a starší. Občas jsou rozdělené aktivity a procházky, ale vesměs jsou všechny děti pořád společně, tím pádem i ty učitelky se věnují všem. Kupovat 6 učitelkám dárky mi přijde finančně celkem dost, tak to řešíme takto. 🙂

fire85
14. čer 2024

Letos syn ve školce konci a budeme tedy kupovat vsem 4 ucitelkam.

nebetka
15. čer 2024

Já to teď vyřešila tak, že jsem jim ráno do školky, donesla velkou krabici chlebíčků, aby bylo pro všechny. Máme tady vyhlášené lahůdky, tak byly spokojené. A dárek pak donesu jen těm dvěma hlavním.

ferda90
15. čer 2024

@makkyv ahooj, letos davame poprve vsem tetam maly darek. Syn ma ve skupince 2 tety, ale obcas se tam stridaly i tety z druhe tridy. Navic, nedavno zacal chodit uz do tridy k vetsim detem, kde bude vlastne dochazet od zari, tak jsme si rekli, ze dame darek vsem 6 tetam +2 tetam ktere tam uklizi 🤗