Kdy se dávají přihlášky do soukromých školek, na stránkách mají všechny ještě rok 22/23, ale nerada bych to propásla. Mám tam už volat?
My sme prihlasovali v priebehu roku, konkrétne tento mesiac a bez problémov zapísali.
U nás ve městě musis už při narození 🤷♀️😁
Napiš jim kdykoli. Náš je zapsaný od 6 měsíců v poradniku a to půjde, až mu budou dva roky, jinak bysme byli bez sance😀
@emamaira, mohu se zeptat kam jste se museli hlásit kahle předem? Hádám, že Praha, také jsme z Prahy. Kam přesně to bylo? 🙂
@meganx, odkud jste? 🙂
Nene, jsme od Kolína. Je to tady se školami hrůza 🙂
V Praze to není tak hrozné, soukromých skolek je dost. Opravdu se zapisuje během roku, zkontaktuj je a oni ti řeknou, zda mají volno, případně kdy se uvolní místo. My takhle chtěli dát syna loni na jaře a cca v lednu jsem to začala řešit (poslala jsem asi do 5 skolek v okolí mail), v 1 místo měli až od září, v ostatních bylo od toho jara. Tak jsme domluvili návštěvy, sli se podívat i se synem a ze 3.pak vybrali tu, co se nám zdála nej.
U nás jsou soukromé školky tři, obeslala jsem je na jaře roku 2021,z jedné mi odepsali, že by malou zapsali na září 2023,driv nemají místo, v druhé ji vzali od září 2021,ale jen na tři dopo v týdnu, víc taky nebylo misto. Ta poslední byla taky plně obsazena. Takže bych napsala klidně hned nebo aspoň hned na začátku ledna. Jsme malé město u Brna.
Syn teda šel v průběhu roku, ale myslím, že to bude stejné jako u státních školek. Případně ten měsíc se nebude lišit. Co je dáno u 22/23 bude i u 23/24 si myslím. 🙂