Jak označujete oblečení do školky?

evellin123
16. zář 2024

Ahojky maminky,prosím o radu . Jak nejlépe a rychle označit oblečení do školky, aby to pak paní učitelky věděly komu co patří ?já si pamatuju ,že mě to kdysi rodiče vyšivali a nebo psali fixou na cedulku,jenže já některé cedulky střiham, protože syna škrábou. Přemýšlela jsem jestli existuje třeba něco jako nažehlovací obrázky nebo tak. Uvítám každý nápad a předem všem moc děkuji

michaela666
16. zář 2024

Jsem spokojená s těmito nálepkami - hezky drží , zvládnou i časté praní, dají se vybrat různé motivy. https://www.mamalabels.cz/21-jmenovky-na-oblece...

palja
16. zář 2024

@evellin123 také stříhám všechny cedulky. Dříve jsem kupovala nažehlovací nálepky, ale jak jsou teď holky dvě, tak už se mi to nechce dělat.
Takže napíšu někam nahoru viditelně centropenem jméno. Když pak chci oblečení ještě někomu dát, tak se to dá odstranit lihem.

dandaa
16. zář 2024

Už nijak, dcera si věci pozná a navíc má nejmenší velikost ze třídy takže nehrozí, že by ji někdo něco vzal . Syn měl první dva roky samolepky mamalabels a dcera je měla jen v soukromé školce. Samolepky jdou dobře dolů .

bertoldina
16. zář 2024

Razítko na textil

andelka
16. zář 2024

Nestíhám. Píšu kolikrát rano na danou věc iniciály a/ nebo značku propiskou. Měla jsem fix na textil,ale nemůžu ho najít.

beruska1889
16. zář 2024

Taky mám samolepky a razítko od mamalabels a zatím spokojenost... Doporučila mi je ségra, která je též pro syna používá...

emillyhk
16. zář 2024

Samolepky na textil od Mamalabels. Máme i do bot (syn si je pozná, ale tatínek s tím měl občas problém 🤭), tam je fajn, že je rozlišená pravá a levá bota.

teryem
16. zář 2024

Pořídila jsem si toto na Shein a je to geniální teda👍🙂

simkrk
16. zář 2024

@evellin123 ja psala iniciály na cedulky.. Jinak existuji razitka na textil, i samolepky. 😊

cilkat
16. zář 2024

Razítka vypadají super... ale stejně jsem skončila u psaní lihovkou na cedulku, nebo vnitřní stranu lemů.

hennrietta
16. zář 2024

Mám z Sheinu razítko za necelých 90,-. Jsem překvapená, že to zvládá, jak pračku, tak sušičku a to jsem některé oblečení prala asi už 4x. 😄 Jinak předem upozorňuji, že na tričko je nejlepší tisknout na límec, nebo kde je dvojitá vrstva, když není lísteček. Na světlém oblečení se mi to propilo ba druhou stranu.😂 Jo a na některých lístcích se jméno úplně rozpilo, takže jsem to stejně vtiskla přímo na tričko.
Na boty, hřebínek, hrníček jsem pořídila ze Sheinu samolepky a taky to stačí, i když si myslím, že pračku by to nepřežilo a boty mám označené pod vložkou.

dejvitka
16. zář 2024

@evellin123 Mamalabels, skvele drzi, malokdy musim davat novou. Vydrzi i susicku.

tridvajedna
16. zář 2024

Oblečení nepopisuju, máme vše poděděné, jsou na něm už jména předchozích nositelů. Hlavně dcera si věci pozná. Jediné co popisuju iniciálama, jsou boty.

veruuu_kubesovic
4. říj 2024

Měla jsem nálepky z mamalabels, byly super 👌 teď má syn odklad, takže si své věci ve školce pozná...

elesse
12. říj 2024

Mamalabels, ale radsi mam nazehlovacky, nalepky po par vyprani padaji (ale zas je muzu dat na materialy, ktere se nemohou zehlit)