Dcera má horečku, nechce se mi věřit, že by to mohl být průvodní jev ze strachu před nástupem do školky po víkendu. Máte s tím někdo zkušenosti? Dceři je 5 a chodí teprve od září k předškolákům. Děkuji za Vaše příspěvky.
Tak zvracet může i práve ztoho stresu ze školky...a teplota taky může bý ztoho stresu..
Děkuji všem za odpovědi. Právě, že před 14ti dny už měla virózu a teď horečka se zvracením.
Ja mam syna tri roky po dvou dnech dostal prujem byli jsme tejden doma byl ve skolce den a zase to sami tet byl tejden doma tak uvidime jak dlouho tam budem zas chodit
Moje dcera z nervů ze školky chodila hrozně často čůrat. Doktorka mi řekla, že je to u dětí normální, ale nikdy to není s horečkou.
Je mi to jasné, že to takhle půjde dokolečka....☹
My jsme nastoupili do školky v dubnu. Syn se strašně těšil. Ale měl představu, že tam budu s ním.. První den šel v pohodě. asi proto, že nevěděl co a jak. Další den, už jsem měla problém mu vysvětlit jak to ve školce chodí a že si pro něj po obědě příjdu. Odcházelo se mi dost špatně. Postupně také začal mít horečky den - dva. A Dobrý. Chodili jsme do školky jen na pár dní. Přes prázdniny nechodil a v září jsme šli až druhý týden, protože zase měl horečky kvůli školce. Potom jsme šli do školky a dobrý. Už chodí v pohodě a i se mu líbí být ve školce... Je to o tom jak tu školku příjme, jak jste na sebe ,,fixovaný,, Ale jde jen vytrvat a nepovolit. Děti si umí najít v nás slabinu 😀 .
Přeji at je to brzo v pohodě.. 😉
@antarres U dětí zkušenost nemám, ale já sama když jsem ve stresu, mám okamžitě zvýšenou teplotu 😖 Takže bych tomu i věřila.