Ahoj všem,
mohla bych poprosit o vyplnění krátkého dotazníku k seminární práci pro VŠ, kterou studuji?
https://forms.office.com/r/zWp0aTUzH3
Děkuji mnohokrát 🙂
Krásný den,
mandlicek
My platíme kolem 10 tisíc měsíčně. Ta možnost opravdu chybi, nevím co označit
Já jsem to nevyplnila kvůli té částce. To nejsem vhodný vzorek respondenta, ani u nás v krajském městě to takové pálky za MŠ nejsou, a bohužel bych takovou školku ani nemohla zvažovat.
Zasekla jsem se též u 8. Proč tak vysoké cifry? U nás se to pohybuje na polovině první možnosti a i to je příliš.
@andelka jestli je tam nad 10 tisic, tak to je vic nez vetsina soukromych i v Brne... Takze ani ja nemam co vyplnovat a tedy ani nerozklikavam.
Díky všem za diskuzi a vyplnění. Jedná se o školní projekt, ta částka tam není důležitá z pohledu reálné platby, ale zobrazení grafu, jedná se o fiktivní částky, které musí odpovídat zadání mé seminární práce. Tedy pokud vyplníte i za Vás nereálnou částku, nevadí to ničemu, nejedná se o porovnávání reálných plateb za školky 🙂 Ale děkuji všem za čas 🙂
@jana_zofie minimum je tam 16-20.
@andelka wow. Tak v Brne teda za tyhle ceny fakt nejedem. Nemuzu vyplnovat nerealne castky... To uz zbyva asi opravdu jen Praha a Stredocesky kraj. Vzdyt je to vic jak pulka prumerne mzdy...
@jana_zofie případně celá. Jsou tam v možnostech i vyšší částky. Absolutně nechápu význam takového dotazníku, když je v tom základním úplně mimo.
@mandlicek pro me ale ta fiktivni castka znamena "ne, to bych neplatila". A to tam taky neni. Pro me tam proste neni moznost. Ac mam dite v soukrome skupine, nemuzu prece zatrhnout, ze bych byla ochotna platit dvacku, kdyz nejsem...
Jsme z Prahy a takovou pálku jsem fakt neplatila.. nevyplním, jelikož nechci zadávat lživé informace
A ještě připomínka - maminka mi vždy říkala, když něco děláš, tak to dělej pořádně - jaký smysl má dotazník, kdy vlastně odpovědi nejsou podstatné? Jakou má pak výpovědní hodnotu jeho výstup? Jo, jsem asi ze staré školy..
Chybj mi tam možnost že už dítě v soukromé školce mám... platila jsem 5000 v jeslich, teď ve školce 3500. Dotazník jsem nedovyplnila - nevidím v tom smysl...
Prošla jsem prvních šest otázek a chápu to správně, že vás zajímají pouze rodiče, co zvažují soukromou školku? A ty, co tam už děti mají, dotazník vyplňovat nemají?
@mandlicek Pokud se na to ptáš respondentů, tak ta částka musí být reálná. A mimochodem, žádný srozumitelný graf nemůžeš vytvořit, pokud vstupní hodnoty tvoří rozpětí a ne konkrétní čísla. To je statistický nesmysl, je mi líto. A ještě zmíním jeden nesmysl - ta horní hranice 30 000. Jestli v ČR vůbec najdeš takhle drahé školky, tak je půjde spočítat na prstech jedné ruky, což i dost vypovídá o poptávce. Tudíž naprosto nesmyslná možnost. Nikdo ti jí nezaklikne... Tím pádem nebude ani v tom slavném grafu...
Bydlim v Olomouci a je zde nekolik soukromych skolek se skolkovnym do 10tis. Vlastne o skolce nad 10tis. ani nevim. Tim padem otazka na castku je za me irelevantní.
Částka by měla mít víc možností. V Praze bych měla soukromou školku za 18tis a kousek za Prahou platím s jídlem 5tis .
Jestli je tohle výstup studenta VŠ, tak potěš koště 🙈
@kamino
@cuuza tak jedná se "jen" o práci seminární, a myslím že půjde o nějaký IT nebo statistiky předmět, kde fakta jsou nepodstatná.
No a hlavně tedy doufám, že zadavatelka je v prváku a může ji trošku omluvit nezkušenost. Protože požadovat po lidech vyplnění dotazníku a následně napsat, že je vlastně jedno co odpoví, je docela troufalost (nebo drzost?).
@cuuza Problem je, ze kdyz clovek nestuduje vylozene statistiku nebo matematiku, nikdo ho zakladni pravidla statistiky nenauci a udelat dotaznik je preci taaak jednoduche🤷♀️🤦♀️. A malokdo k tomu ma respekt, pritom je to regulerni studij i obor😳. A maloktery profesor je ochoten priznat, ze tomu vlastne taky nerozumi🤦♀️
Tak muzes delat seminarku na zaklade ryze fiktivnich hodnot a modelu NEBO ji muzes delat na zaklade dotazniku, setreni,... Kombinace "vyplnte mi dotaznik, ale tech cisel si moc nevsimejte, neco si vymyslete" mi naprosto nedava smysl. Vzdyt to je uplne k nicemu. A bala bych se, ze stejne na tom bude ta prace...
@tereza0111 Co si budeme, když jsem pracovala v marketingu jednoho velkého mediálního domu, a pak následně v jedné společnosti, která se zabývala auty, tak se taky slušně čarovalo 🙂) Tak že toto je vlastně taková příprava na realitu 🙂)
@kamino jako jooo :D ale co se pak obtezovat vubec ten dotaznik nekomu posilat? Si to vymyslim rovnou, ne? :D
Vyplneno, ale s castkou skolkovnyho nesouhlasim …chybi mi tam rozpeti do 10 tisic🙂, tak jsem dala tech 16-20, ale to je fakt mazec, to bych nedala ani nahodou 🙈