Dotazník - Soukromá MŠ

mandlicek
25. lis 2022

Ahoj všem,

mohla bych poprosit o vyplnění krátkého dotazníku k seminární práci pro VŠ, kterou studuji?

https://forms.office.com/r/zWp0aTUzH3

Děkuji mnohokrát 🙂

Krásný den,

mandlicek

snailice
25. lis 2022

Vyplneno, ale s castkou skolkovnyho nesouhlasim …chybi mi tam rozpeti do 10 tisic🙂, tak jsem dala tech 16-20, ale to je fakt mazec, to bych nedala ani nahodou 🙈

mandlicek
autor
25. lis 2022

@snailice Chápu, ale musím vyjít z určitého zadání 🙊... Děkuji za vyplnění ❤

mia_von_prag
25. lis 2022

My platíme kolem 10 tisíc měsíčně. Ta možnost opravdu chybi, nevím co označit

carmenz
25. lis 2022

Já jsem to nevyplnila kvůli té částce. To nejsem vhodný vzorek respondenta, ani u nás v krajském městě to takové pálky za MŠ nejsou, a bohužel bych takovou školku ani nemohla zvažovat.

elu
25. lis 2022

@carmenz tak to taky nebudu vyplňovat... My jsme platili 4 tis 😄... To je jak když flusne 😄

barulina
25. lis 2022

@mandlicek taky jsem vyplnila, ale ta částka mi tam taky nesedi. Já platila do 10tis

andelka
25. lis 2022

Zasekla jsem se též u 8. Proč tak vysoké cifry? U nás se to pohybuje na polovině první možnosti a i to je příliš.

andelka
25. lis 2022

@mandlicek z jakého zadání? Tohleto snad většina lidí nebude ochotná zaplatit nikde. Možná Praha,Brno. Ta první možnost je můj plat. Mimo státní školky se pohybují v úplně jiných číslech a i to je pro některé velká zátěž, ale do státní jim třeba dítě nevzali a do práce musí.

jana_zofie
25. lis 2022

@andelka jestli je tam nad 10 tisic, tak to je vic nez vetsina soukromych i v Brne... Takze ani ja nemam co vyplnovat a tedy ani nerozklikavam.

mandlicek
autor
25. lis 2022

Díky všem za diskuzi a vyplnění. Jedná se o školní projekt, ta částka tam není důležitá z pohledu reálné platby, ale zobrazení grafu, jedná se o fiktivní částky, které musí odpovídat zadání mé seminární práce. Tedy pokud vyplníte i za Vás nereálnou částku, nevadí to ničemu, nejedná se o porovnávání reálných plateb za školky 🙂 Ale děkuji všem za čas 🙂

andelka
25. lis 2022

@mandlicek tak to máte hodně blbé zadání. Fiktivní částky absolutně nic neřeknou, maximálně odradi respondenty. Co je vlastně účelem šetření? Cílem? Vyplňovat nereálnou částku pozbývá smysl.

andelka
25. lis 2022

@jana_zofie minimum je tam 16-20.

jana_zofie
25. lis 2022

@andelka wow. Tak v Brne teda za tyhle ceny fakt nejedem. Nemuzu vyplnovat nerealne castky... To uz zbyva asi opravdu jen Praha a Stredocesky kraj. Vzdyt je to vic jak pulka prumerne mzdy...

andelka
25. lis 2022

@jana_zofie případně celá. Jsou tam v možnostech i vyšší částky. Absolutně nechápu význam takového dotazníku, když je v tom základním úplně mimo.

jana_zofie
25. lis 2022

@mandlicek pro me ale ta fiktivni castka znamena "ne, to bych neplatila". A to tam taky neni. Pro me tam proste neni moznost. Ac mam dite v soukrome skupine, nemuzu prece zatrhnout, ze bych byla ochotna platit dvacku, kdyz nejsem...

kamino
25. lis 2022

Jsme z Prahy a takovou pálku jsem fakt neplatila.. nevyplním, jelikož nechci zadávat lživé informace

kamino
25. lis 2022

A ještě připomínka - maminka mi vždy říkala, když něco děláš, tak to dělej pořádně - jaký smysl má dotazník, kdy vlastně odpovědi nejsou podstatné? Jakou má pak výpovědní hodnotu jeho výstup? Jo, jsem asi ze staré školy..

anetka1701
25. lis 2022

Chybj mi tam možnost že už dítě v soukromé školce mám... platila jsem 5000 v jeslich, teď ve školce 3500. Dotazník jsem nedovyplnila - nevidím v tom smysl...

westie
25. lis 2022

Prošla jsem prvních šest otázek a chápu to správně, že vás zajímají pouze rodiče, co zvažují soukromou školku? A ty, co tam už děti mají, dotazník vyplňovat nemají?

ruzova_pastelka
25. lis 2022

@mandlicek Pokud se na to ptáš respondentů, tak ta částka musí být reálná. A mimochodem, žádný srozumitelný graf nemůžeš vytvořit, pokud vstupní hodnoty tvoří rozpětí a ne konkrétní čísla. To je statistický nesmysl, je mi líto. A ještě zmíním jeden nesmysl - ta horní hranice 30 000. Jestli v ČR vůbec najdeš takhle drahé školky, tak je půjde spočítat na prstech jedné ruky, což i dost vypovídá o poptávce. Tudíž naprosto nesmyslná možnost. Nikdo ti jí nezaklikne... Tím pádem nebude ani v tom slavném grafu...

martiniquest
26. lis 2022

Bydlim v Olomouci a je zde nekolik soukromych skolek se skolkovnym do 10tis. Vlastne o skolce nad 10tis. ani nevim. Tim padem otazka na castku je za me irelevantní.

dandaa
26. lis 2022

Částka by měla mít víc možností. V Praze bych měla soukromou školku za 18tis a kousek za Prahou platím s jídlem 5tis .

cuuza
26. lis 2022

Jestli je tohle výstup studenta VŠ, tak potěš koště 🙈

kamino
26. lis 2022

@cuuza Asi tak.. bohužel to už začíná být normou - Bc je na úrovni maturity☹ když se podíváš na počty absolventů VŠ teď a před 30 lety- je to solidní nárůst, na juniorské pozice je často Bc třeba, kde stačila střední odborná a kde ty zdroje brát?

eviicka
26. lis 2022

@kamino
@cuuza tak jedná se "jen" o práci seminární, a myslím že půjde o nějaký IT nebo statistiky předmět, kde fakta jsou nepodstatná.
No a hlavně tedy doufám, že zadavatelka je v prváku a může ji trošku omluvit nezkušenost. Protože požadovat po lidech vyplnění dotazníku a následně napsat, že je vlastně jedno co odpoví, je docela troufalost (nebo drzost?).

westie
27. lis 2022

@cuuza Problem je, ze kdyz clovek nestuduje vylozene statistiku nebo matematiku, nikdo ho zakladni pravidla statistiky nenauci a udelat dotaznik je preci taaak jednoduche🤷‍♀️🤦‍♀️. A malokdo k tomu ma respekt, pritom je to regulerni studij i obor😳. A maloktery profesor je ochoten priznat, ze tomu vlastne taky nerozumi🤦‍♀️

tereza0111
27. lis 2022

Tak muzes delat seminarku na zaklade ryze fiktivnich hodnot a modelu NEBO ji muzes delat na zaklade dotazniku, setreni,... Kombinace "vyplnte mi dotaznik, ale tech cisel si moc nevsimejte, neco si vymyslete" mi naprosto nedava smysl. Vzdyt to je uplne k nicemu. A bala bych se, ze stejne na tom bude ta prace...

kamino
27. lis 2022

@tereza0111 Co si budeme, když jsem pracovala v marketingu jednoho velkého mediálního domu, a pak následně v jedné společnosti, která se zabývala auty, tak se taky slušně čarovalo 🙂) Tak že toto je vlastně taková příprava na realitu 🙂)

tereza0111
27. lis 2022

@kamino jako jooo :D ale co se pak obtezovat vubec ten dotaznik nekomu posilat? Si to vymyslim rovnou, ne? :D

cuuza
27. lis 2022

@kamino Jenže to už je kouzlo interpretace...