Holky poraďte...na zítra jsem nesehnala hlídání a musím si vzít zítra syna do práce - do kanceláře. Čím ho zabavit? Kromě kreslení a telefonu mě nic nenapadá. Mám zrovna milion práce :/ ale nešlo to jinak :/
Vzala bych jedno či dvě auta, knížku, kostky, něco na mlsání. Nechala bych ho koukat na telefonu či tabletu na pohádky když už si nebude chtít hrát. Ráno bych mu koupila po cestě do práce nějaky dětský časopis.
Pohádky ho neberou? Pustila bych mu ty nejoblíbenější, ať se pěkně dívá.🙂
Omalovánky, skládačka, puzzlíky? Jinak nejlépe opravdu vzít sluchátka a pustit nějakou pohádku. 🙂
Zalezi, kolik mu je. Me zabralo kresleni, lego, a nakonec pohadka na tabletu a taky spani! Ustlala jsem mu na vysetrovacim lehatku ve skladu..😉
dceru velmi dobře zabavilo Logico Primo a pak řešení různých "záhadností" (bludiště, popletené obrázky, hledání rozdílů, skládačky...)
jinak bych zkusila stavebnice a pak teda nějakou pohádku
ake stare dieata je? ja som to riesila aj tak ze som zobrala komp a pustila rozpravku. viem ze to nieje vychovne, ale ked potrebujes pokoj tak to tak treba.
Já měla jednou dceru v práci a vystačila si dost dlouho s datumovkou - razítkem. Prostě razítkovala a razítkovala, furt.
tak prcek lehce přes 4... tři hoďky zvládnul s kreslením, autíčkama a mobilem, pak už to ale začlo, že 10min v kuse práce byl zázrak, tak jsem to zabalila dřív 🙂
Vzala bych mu nějaké oblíbené hračky. Autíčko nebo kostky,stavebnici...8