Dneska mi, volali , žs dcera bije ostatní děti ve školce. Jako, stát se může, do školky chodí, ale už 3 rok, nikdy žádný problém. Ale minulý týden jsme řešili, že jeden kluk jí bouchnul.
Jenže já myslím, že to prostě okoukala, protože když jsem včera jí vedla do školky, tak učitelka tam zrovna řešila další bouchnutí - jako neposlouchala jsem, ale chlapečkovi říkala, že to je dnes už po třetí.
Jo, my jí budeme říkat a připomínat, že se to nedělá. ale co ještě se dá dělat?
@mourovatakocka no, takže jsem se pídila, učitelka říkala, že bouchla jednu holčičku, u nějaké skřínky - v pondělí si doma přivřela palec do dveří - možná šlo o totéž - možná se bála že jí ho přivře taky - netuším. Možnná se bála, že jí tu hračku chce vzít, netuším. Nebyla jsem u toho, učitelka prý jen viděla jak jí bouchá, ale začátek neviděla.
Ano budeme vysvětlovat. ukazovat. zatím jsme se s učitelkou domluvili - ríkat a připomínat, že hračky nejsou jen její.
Neboj, ono se to jednoznačně zlepší, děťátku jen neustále je třeba vysvětlovat, připomínat, prostě nějak jí to vtlouct do hlavy, že bít děti není správné. Časem se naučí také dělit o hračky. 🙂
Tak synkovi vzal někdo ve školce vláček a tak ho majznul 😂 Takže vysvětlování zdar 😜
Myslím, že můžeš vysvětlovat, ale současně zjisti, proč ona bouchla - u nás byla takhle za děsně špatnou loni holčička a nakonec se ukázalo, že ji spolužák hajzlik nadával a to dost sprostě, učitelky to neřešili (jestli nerozuměli, nebyl to Čech, ale holčička ruský umí a rozuměla mu moc dobře). Neříkám, že je to spravedlivé, ale pátrala bych po důvodu, co v ní spustilo takovou reakci. Jinak je možné, že si jen odkoukala, že to je nejrychlejší řešení sporů 😁