Dárky pro učitelky do školky. Máte tip?

zuzita15
8. kvě 2023

Zdravím! Co dáváte školkovým učitelkám na konci roku? Dcera tam byla jeden rok a letos přechází, takže vlastně něco na rozloučenou. Nechci žádný doma vyrobený “nahovňák”, který akorát tak vyhodí do koše. Nejlépe něco spotřebního, ale nevím, co mají rády, takže zároveň něco neutrálního 😃
Díky za tipy

areh
8. kvě 2023

@zuzita15 dávala jsem lepší čaj, kamarádka malý šáňo. Dál oříšky a pod. Buď to snědí nebo rozdají 🤷🏼‍♀️

bubbi
8. kvě 2023

já jsem se zeptala přímo učitelek, jestli pijí víno, případně jaké. Takže dostaly láhev vína, mix oříšků a balíček lámané čokolády. Kdyby víno nepily, dala bych místo toho třeba kafe, nebo podle momentálního nápadu, hlavně aby to bylo jedlé a pitelné 😉

korin
8. kvě 2023

Kornout různých druhů sušeného ovoce 🙂

nikoulinka
8. kvě 2023

My dávali poukaz do drogerie a poukaz do knihkupectví. Byly nadšené 🙂 Květiny a čokolády moc nechtějí, dostávají to každý rok a mají toho fůru 🤣

aaaa15
8. kvě 2023

@zuzita15 Také se budeme letos loucit, dcerka půjde po roce do jiné školky. Mám planu koupit poukázku pro každou do kavárny (200,-) a oříšky v kornoutku. Místo květiny přemýšlím, že koupím bylinky v květináčku. Ty by mohli využít víc než květinu 🤷‍♀️

zuzita15
autor
8. kvě 2023

A jeste se zeptam, mame dve tridni ucitelky a dve asistentky, ktere se venuji vetsinou vsem detem, daly byste vsem ctyrem to same, nebo tridnim neco vetsiho?

bubbi
8. kvě 2023

@zuzita15 v naší školce asistentky nebyly, ale dala bych všem stejně. U dcery ve třídě (ve škole) asistentka je a taky nerozlišuju 😉

marea2000
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
lbm
13. kvě 2023

My první rok dávali dárkový doma dělaný na míchané nápoje se všemi ingrediencemi + tři recepty které z toho připravit, učitelky byli dojaté, kuchařkám, a slečně od úklidu jsme donesli bonboniéru.
Druhý rok paní učitelky dostali domácí doma dělaný medovník s nápisem z čokoláda Děkuji za vše co pro mě děláte a podpis dcery. uklízečka a kuchařky dostávali láhev bílého vína s poděkováním.
Tento rok dcerka ve školce končí budeme dávat paní učitelkám šampaňské s jahodami a poukaz na neomezenou konzumaci v running sushi ( jeden poukaz vyjde na 500, ale je pro dva lidi v týdnu na dvě hodiny) 🙂 ( víme že sushi mají rádi)
ostatní zaměstnanci dostanou asi nejspíše láhev vína ;)
Nejsem moc zastáncem prachopelek, svíček, hrnečků atd.
S kosmetikou je to také těžké, né vždy se trefíte.
Táta pracoval ve škole a vždy říkal, že nejlepší jsou jedlé nebo pitelné dárky ;)
Ono i hodně záleží jaký vztah máte s učitelkami vy i dítko, kolik peněz chcete investovat 🙂
Dcera má dvě učitelka, jedna z nich je i zároveň ředitelka a asistentku, ze třidy dostávají všechny stejně 🙂