Mate niekto skusenost,alebo radu?On sa akoby boji.Od vcera sme mu roztrihali dudlik na lahvicke,uz to nechce.Pitie dostava viac menej nasilu do pusi,lebo radi si uz nevieme.Sam sa nenapije,vyskusali sme uz vsetko.Bojim sa.ze to zase nezvladnem a vratim mu to spat,ako velakrat predtym.On ma celkovo problem si dat cokolvek do pusy noveho.Dudlik nikdy nemal.Vyskusali sme snad 20 hrnickov a pitiek.Aj v jidle je strasne preberavy a je malo.
I brcko,to tiez nejde.Do skolky uz mesiac chodi,ale do sukromnej.Ani,ked to vidi u deti tak nechce pit.Uz sme vyskusali snad vsetko,dokonca ma teraz motorku na polici novu,ked bude pit z hrnicku,tak ju dostane.Ani to nezabera.To tu motorku radcej nechce.Strasne dlho trvalo,kym zacal cucat napr.ovocnu kapsicku.To bol horor ho to naucit.
To mi připomíná naše dítko, pil jen z jedné lahvičky mam s jednou koncovkou, nic jiného, brčka bez šance, nakonec se naučil z normálního hrníčku a lahvičku už občas nějakou akceptuje, ale úplně obyčejnou s normálním uzávěrem a musí si jí vybrat sám...
Kdo má hrneček s pitím, žízní nezemře.
pítko s membránou?
Syn to ma taky tak. Striktne jsem rekla, ze ven ne, ze by se mu deti smaly a doma ho nechavam pit jak chce. Je mu 4,5! A jak zacal chodit do skolky- necele 3r- a vzdy jak prisel domu, tak si vzal lahvicku, lehl si a vypohodil ar, uklidnil ..Ted uz jen na kakao rano a nekdy si do ni s udela vodu se stavou a pleskne se do postele. Bez lahvicky v dobe nemoci skoro nepije :(
Muj ma 5 a pije z lahvicky rano i vecer kakao. Je to takovy ritual. Kdyz je nemocny, davam mu do flasky caj s medem a citronem a mam jistotu, ze to vypije. Nehrot to. On se nauci pit ze sklenicky, skolka a vrstevnici budou dobrym prikladem..
Dakujem moc vsetkym.Je prave zvyknuty pit hodne z lahvicky.V noci zvracel a to ucucavani mu asi nestacilo,tak sa mu vratila lahvicka.Sice len na rano a odpoledne.Inac sa mu do pusinky bude davat piti bud z jupika,hrnecku,brcka.Verim,ze raz to pochopi.Aj sirup na kasel nechcel brat a teraz s tym problem nema,tak dufam,ze to bude rovnake.
@lv Tiez mame s membranou,je strasne tvrdohlavy,neci,neci.Snad vsetky druhy mame vyskusane.raz to skusi a potom zase nic.
Taky s tím valcime,má 4,5 roku a 99% tekutin jen pres lahev,ve skolce a někdy venku v lete vypije pití kupovane,ale ne ve velkém množství.Taky mu rikame,presvedcujeme,aby pil z hrnicku,ale zatím bez vysledku
i blbé obyčejné brčko? Pokud začne chodit do školky, tam to nepůjde..