ZŠ Sdružení x ZŠ Táborská P-4. Zkušenosti?

dundee88
22. lis 2020

chtěla bych se zeptat, zda máte některá dítě v některé ze zmíněných škol a jakou s ní máte zkušenost, našla jsem jen málo recenzí na obě a vesměs nejsou dobré, tak bych ráda slyšela konkrétní názor někoho, kdo tam má dítko. Tyto dvě školy máme nejblíž. Nás se týká zápis příští rok, syn půjde do 1. třídy, tak mapuji školy v okolí. Děkuji

berenika39
22. lis 2020

Na Táborské mám syna v šesté třídě a pokud jsi někde našla negativní recenze, tak bych chtěla vidět, kde🙂)). Za mě pohoda, prcek spokojenej, ted je to sice složitější, ale online výuka běží, funguje.
Mimo covid mají super projekty, jsou základka při Ped fakultě Uk, všechen personál jen profíci, nenarazila jsem na nikoho nekompetentního......jednou angličtinář, ok, dali jsme s rodiči vědět a vyměnili ho hned. Učí matiku Hejného už x let, za mě pecka. Plno mimoškolních aktivit, hodně fungují na projektech, snaží se výuku spojit - multioborově🙂). Na prvním stupni měl tak super učitelku, že jsme na rozlučce všichni buleli. Ted na druhém stupni mají třídní naprosto skvělou, baví ji to, dělá, co jí baví. Třeba dětem založila tajnou skřínku - dali tam dopisy a v deváté třídě je otevřou...prostě podle mě na Táborské jsou učitelé, kteří vědí, co chtějí a děti jsou na prvním místě. V kuchyni pecka obědy, družina fungovala výborně. Když budeš chtít, napiš, sz.

zzuzinda
23. lis 2020

I já mám dva kousky na Táborské. Syn na druhém stupni - 7. třída, dcera na prvním stupni - 4. třída. I my jsme náramně spokojení. Adam měl všechny učitelky naprosto skvělé, jednou jsme měli "kliku" na divnou družinářku, byla ale často nemocná a po roce odešla 😉 Bára má teď druhou učitelku, s první jsme byli naprosto spokojení, s druhou to není ideál, ale sedli jsme si, probrali, co je za problém i s ní i s ředitelem a snaží se. Není to stopro, ale snaží se. Škola jako celek je super, Učitelé fajn, děti tam jsou spokojené, Když jsme hledali školy pro Adama, obcházeli jsme školy v okolí, tady jsme taky byli a odcházela jsem odtud s dojmem, že sem nechodí učitelé do práce, ale za dětmi a pro děti.

dundee88
autor
23. lis 2020

tak to je super, že jste s Táborskou takto spokojené. Já právě četla, že se na ní krade, ale to zase může být úplně všude.. spíš si tam někdo stěžoval, že to učitelé neřeší, tak nevím, co je na tom pravdy. Jinak jsem ráda, že jsou tam samí profíci ohledně výuky. A se ZŠ Sdružení nemá nikdo zkušenost? děkuji

zzuzinda
23. lis 2020

@dundee88 TAk o krádežích jsem nic neslyšela. Naopak mám zkušenost, že tam všechno řeší, když je nějaký problém.

berenika39
23. lis 2020

@dundee88 o kradezi ani zminka za sest let. Jednou se hledala kolobezka, ale dite si ji nechalo nekde jinde a hledalo ji ve skole🙂)))

dundee88
autor
23. lis 2020

@berenika39 @zzuzinda tak moc děkuji za hodnocení 🙂 určitě to bude jeden z favoritů.