Těhotenské oblečení v Praze. Poradíte, prosím?

potato_wife
19. dub 2023

Pěkný den,

zajímalo by mě, kde všude mají v sortimentu těhotenského oblečení. Spousta řetězců (H&M, Lindex, Reserved, ...) mají sekci i pro těhotné, ale např. kalhoty bych si ráda vyzkoušela a nechci objednávat online. U většiny těchto řetězců jsem ale nedohledala informaci, na kterých konkrétních pobočkách mají těhotenské oblečení k dispozici, ideálně v nějakém větším množství než 1-2 regály.

Případně pokud byste měli někdo tip na nějaký Pražský sekáč, kde by měli těhotenské oblečení v nějaké větší míře, budu taky ráda za info.

Moc díky za všechny tipy.

malytlustyhroch
19. dub 2023

@potato_wife hm v arkadach na Pankráci ma nekolik regalu, byla jsem tam dnes a podivovala se , jak je vsechno to tehotensky obleceni malinky 🙈 tak si to pamatuju. Ze secondhandu, treba textil house u quadria miva sem tam neco v xxl oddeleni, ale to je dost o stesti.

malytlustyhroch
19. dub 2023

A na zborovske nebo lidicke je nejaky specializvany obchod, kdyztak hod do googlu, jezdim kolem, ale nikdy jsem tam nebyla.
Popravde jsem jako tehotna obehala asi 20 specialzvanych obchodu, ze chci pekne kojici pradlo, a nakonec jsem nejlepsi nasla v supermarketu ve vyprodeji zcela necekane 🙈 takze radim mit oci na stopkach 🐌 (tesko, globus, lidl, albert... v tech vetsich, i tam muzes potkat dobre kousky, problem je, ze ne vzdycky).

petulkadodo
19. dub 2023

@potato_wife HM na Andělu venku před obchoďákem, tam měli super těhu džíny. Těhotenské legíny jsem kupovala v Calzedonii. Ale třeba hezké těhu šaty apod. jsem kupovala přes eshopy, obvykle se dá vrátit, když nesedí.