Stravování Motol. Za co si musím zaplatit?

lucifux
23. lis 2021

Ahojky holky, vy co jste v Motole skoro jako doma. Dneska mi příjmali syna a já jsem zůstala jako doprovod. Nic méně by mě zajímalo jak tady v té jídelně funguje. Teď jsem tam byla a jsem z toho úplně mimo. Vůbec jsem nepochopila co můžu a co nemůžu. Případně za co vše si musím zaplatit. U té kasy byla paní která mi toho moc neřekla, a ještě na ní bylo vidět, že jí hrozně otravuji, když jsem se potřebovala na něco zeptat.

teeerez
23. lis 2021

uz je to nejakou chvili co jsem tam byla, ale pokud si dobre pamatuji, tak si brala v lednici zavakuovanou misticku k obedu a veceri a ohrivala si to v kuchynce na miminackem oddeleni

rybkaryb
24. lis 2021

Ja tam byla na jare, vzala jsem si normal obed co tam nandavaji a proslo to v poradku- i mi to rekla u kasy. Nicmene uz bych tam na obed nesla, vubec jsem nepochopila ten labyrint.

lachipie
24. lis 2021

Já jsem šla za davem a nandala si normální oběd a pití co ostatní. Ale protože můj syn tam mezitím jančil a snažil se vyrvat si z těla hadičky, protože máma zmizela, tak mi pak jídlo nosili na pokoj a od té doby mi to už tak nosí standardně. Už je nenapadlo, abych šla na oběd jako ostatní do kantýny.

delphine1
24. lis 2021

@lucifux Jestli je to ještě aktuální:

Snidane si platis cokoliv nad (myslím )10kč, tam se nevejdes skoro nikdy :D ceník snídani mají na tabulech před jidelnou, stejně jako týdenní rozpis hlavních jídel ať víš na co se můžeš (ne)těšit.

Obed mas vždy nárok zdarma na polivku a hlavní jídlo 1-3. Pak dělají minutky (fronta úplně napravo) ale to si platis sama.
Místo jídla 1-3 si můžeš vzít obloženy talíř a pečivo.
Cokoliv dalšího co je uvnitr za terminálem (zakusek, saláty na váhu, bageta, omáčky, k pití cola nebo kafe) si platis taky sama.

Zdarma k pití jsou ty obří hrnce za pokladnou, tam mají čaj a šťávu.

Ja si zvycejne vybrala s jídla 1-3 a rovnou jsem si brala obloženy talíř s pecivem k veceri.