Ahojky holky, vy co jste v Motole skoro jako doma. Dneska mi příjmali syna a já jsem zůstala jako doprovod. Nic méně by mě zajímalo jak tady v té jídelně funguje. Teď jsem tam byla a jsem z toho úplně mimo. Vůbec jsem nepochopila co můžu a co nemůžu. Případně za co vše si musím zaplatit. U té kasy byla paní která mi toho moc neřekla, a ještě na ní bylo vidět, že jí hrozně otravuji, když jsem se potřebovala na něco zeptat.
Ja tam byla na jare, vzala jsem si normal obed co tam nandavaji a proslo to v poradku- i mi to rekla u kasy. Nicmene uz bych tam na obed nesla, vubec jsem nepochopila ten labyrint.
Já jsem šla za davem a nandala si normální oběd a pití co ostatní. Ale protože můj syn tam mezitím jančil a snažil se vyrvat si z těla hadičky, protože máma zmizela, tak mi pak jídlo nosili na pokoj a od té doby mi to už tak nosí standardně. Už je nenapadlo, abych šla na oběd jako ostatní do kantýny.
@lucifux Jestli je to ještě aktuální:
Snidane si platis cokoliv nad (myslím )10kč, tam se nevejdes skoro nikdy :D ceník snídani mají na tabulech před jidelnou, stejně jako týdenní rozpis hlavních jídel ať víš na co se můžeš (ne)těšit.
Obed mas vždy nárok zdarma na polivku a hlavní jídlo 1-3. Pak dělají minutky (fronta úplně napravo) ale to si platis sama.
Místo jídla 1-3 si můžeš vzít obloženy talíř a pečivo.
Cokoliv dalšího co je uvnitr za terminálem (zakusek, saláty na váhu, bageta, omáčky, k pití cola nebo kafe) si platis taky sama.
Zdarma k pití jsou ty obří hrnce za pokladnou, tam mají čaj a šťávu.
Ja si zvycejne vybrala s jídla 1-3 a rovnou jsem si brala obloženy talíř s pecivem k veceri.
uz je to nejakou chvili co jsem tam byla, ale pokud si dobre pamatuji, tak si brala v lednici zavakuovanou misticku k obedu a veceri a ohrivala si to v kuchynce na miminackem oddeleni