Ahoj, je tu spoustu diskuzi na Prahu 10, ale jsou uz starsi, tak zkusim obnovit tema.
Se kterymi skolkami na Praze 10 jste opravdu spokojeni?
Ktere skolky zvladnou i normalne zlobivejsi deti (a nesvaluji to ihned na ADHD atd..)?
Dekuji
@mysh_me Dekuji za odpoved 🙂! Na otevrene dni uz chodim, zatim jsem videla skolku Na Vrsovickem nadrazi, pak MS Chmelova a zatim nic moc (co se tyce ucitelek a tak, prostredi docela ok) ale tezko odhadnout. Bajkalskou mame na nasem seznamu, ale trochu se obavam, ze tam bude naval uz jen kvuli tomu jak ta skolka krasne vypada 🙂 vim, ze minuly rok tam delali jeste dalsi kolo prijmacek v zari, kdy tu skolku otevirali. Tak uvidime, synovi bude 3,5 (v zari) snad se nekam dostaneme.
My měli vybranou školku v Benešovské ,ale odstěhovali jsme se . Měla jsem na ni super reference. Potom prý není špatná Kodaňská.
Dcera chodí do Kodanske, v září už jde do predskolaku. Je tam moc spokojena, učitelky jsou fajn, ředitelka také super 🙂 celkove cely personal školky je moc milý. Během roku mají dost akci pro rodiče a děti, divadelní představení pro děti. Jedine, co by mohlo byt lepší, jsou kroužky - pro mladší tam nic není, pouze pro starší děti od 4-5 let (plavání, sokol, angličtina, logopedie). Takže kroužky jsme řešili jinde. Jinak doporucuju, letos budu přihlašovat i mladšího syna 🙂
my jdeme na vladivostockou. Ředitelka fajn a ta zahrada je mega. Ráda bych nějakou zálohu ale nevím kam, taky se nemám koho zeptat
@hanka_one podle fotek se mi moc nelibila, a podle nejakych starsich diskuzi jsem nasla ze reditelka zrovna fajn neni...tezky je to :D
Loni jsme byli na dni otevrenych dveri v Omske-Jakutske-Mrstikove (3 pracoviste ale je to jedna “firma”), ty jsou spis takove komornejsi, a ve Vladivostocke, to je velka masova skolka se vsema nevyhodama i vyhodama (jezdi tam hodne divadel a podobnych programu, vyber krouzku apod). Dite nakonec mame v Bajkalske, coz je prakticky uplne nove postavena skolka a otviraji nove tridy, takze je vice volnych mist. Vsechny jmenovane mi byly sympaticke pristupem a klidne bych tam dite sverila 🙂 pristup ke zlobeni a diagnozam ale nemuzu uplne posoudit. Jinak urcite bych doporucila si na dny otevrenych dveri zajit, nam to dalo dobrou predstavu co od ktere skolky cekat, jak to tam chodi a jestli bude s reditelkou/ucitelkami dobra domluva a tak 😉