Dobrý den,
nevím úplně zda dotaz patří přímo sem, ale nenašla jsem téma na školku. Chci se zeptat zda je tady někdo, kdo ví o nějaké školce od 2 let v Praze?
Děkuji
@somalicats ideálně kolem Prahy 6
@blackk21 Zápisy do státních školek vesměs už proběhly, soukromé jsou asi nejčastěji od 2 let, mnoho je od roku, některé i dříve. Hledej dětské skupiny v okolí bydliště - liší se často cenou a to i dosti výrazně. Záleží ale i na tom, jak často a v jakém režimu chceš, aby tam dítě chodilo. Bývají menší a bývá jich výrazně více (my tu máme v dochozí vzdálenosti asi 4 + státní jesličky, ale jelikož mívají třeba jen 8 dětí, tak je potřeba se ptát, kde je místo).
Ještě bývají dětské kluby při DDM - mrkni na ddmpraha - vím, že mají skupinky na Karlíně, ale pobočku i na Praze 6, zda tam něco nemají.
Konkrétně nevím, ale hledej soukromou. U státních už je po zápisech a ve městech je většinou tlacenka a ani kdybys přišla včas k zapisu, by se dvouleté dítě nejspíš nedostalo. U nás je problém umístit 3 lete.
Opravdu záleží jak kde. U nás na Praze 13 jsem vždycky dostala naprosto na pohodu dvouletý dítě.
ja prosla skoro vsechny soukromy na praze 10 a praha 4 a nasla jsem posledni misto v jedny soukrome za celkem ok skolne...pry nejhorsi je praha 10 a 12, moc deti...celkove je to brutus. Do jedne statni jsem ho taky prihlasovala pred 2 tydny, kdyz bylz zapisy, ale jak holky pisou..do statnich se letos dost mozna nedostanou ani 3 letaci
Praha 1 národní bere dvouletaky. Ale jinak doporucuju spis detskou skupinu pro tyhle prcky.
Ds jezek na Praze 4 pro deti 1,5-4roky. V zari pujde spousta triletaku do statni skolky, tak se uvolni misto.
@blackk21 ahooj, nejsem z Prahy, takže úplně neporadím spíš bych jen poradila dětskou soinku než školku, pokud máš možnost. Náš malý má 2 roky a 3 měsíce a chodí od května do soukromé dětské skupinky, max 12 děti 2 až 3 učitelky. Super a milý přístup, učitelky jsou hrozně fajn, hodně tam děti chovají, učí je i praktické věci. Za mě paráda.
@j.a.n.i Praha 13 (Stodulky a okoli) je tim vyhlasena, ze tam se dostanou deti od 2 let, tam to tak fakt je.
@blackk21 A kde konkretne?