Školka od 2 let v Praze. Víte o nějaké?

blackk21
10. kvě 2023

Dobrý den,
nevím úplně zda dotaz patří přímo sem, ale nenašla jsem téma na školku. Chci se zeptat zda je tady někdo, kdo ví o nějaké školce od 2 let v Praze?

Děkuji

somalicats
10. kvě 2023

@blackk21 A kde konkretne?

blackk21
autor
10. kvě 2023

@somalicats ideálně kolem Prahy 6

merope
10. kvě 2023

@blackk21 Zápisy do státních školek vesměs už proběhly, soukromé jsou asi nejčastěji od 2 let, mnoho je od roku, některé i dříve. Hledej dětské skupiny v okolí bydliště - liší se často cenou a to i dosti výrazně. Záleží ale i na tom, jak často a v jakém režimu chceš, aby tam dítě chodilo. Bývají menší a bývá jich výrazně více (my tu máme v dochozí vzdálenosti asi 4 + státní jesličky, ale jelikož mívají třeba jen 8 dětí, tak je potřeba se ptát, kde je místo).

Ještě bývají dětské kluby při DDM - mrkni na ddmpraha - vím, že mají skupinky na Karlíně, ale pobočku i na Praze 6, zda tam něco nemají.

krisstina93
10. kvě 2023

Konkrétně nevím, ale hledej soukromou. U státních už je po zápisech a ve městech je většinou tlacenka a ani kdybys přišla včas k zapisu, by se dvouleté dítě nejspíš nedostalo. U nás je problém umístit 3 lete.

jinajanna
10. kvě 2023

Opravdu záleží jak kde. U nás na Praze 13 jsem vždycky dostala naprosto na pohodu dvouletý dítě.

dyechampion
10. kvě 2023

ja prosla skoro vsechny soukromy na praze 10 a praha 4 a nasla jsem posledni misto v jedny soukrome za celkem ok skolne...pry nejhorsi je praha 10 a 12, moc deti...celkove je to brutus. Do jedne statni jsem ho taky prihlasovala pred 2 tydny, kdyz bylz zapisy, ale jak holky pisou..do statnich se letos dost mozna nedostanou ani 3 letaci

j.a.n.i
10. kvě 2023

@jinajanna No, ono je otázkou, kdy bylo to vždycky... já taky svoje dostala, ale kamarádka teď dostala až 3,5 leté, ta samá školka.

marea2000
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
jinajanna
10. kvě 2023

@j.a.n.i Tak samozřejmě vždycky je to věc aktuální nabídky a poptávky. Děti mi tam šly 2017, 2019, 2022, ještě neměly 3 roky a rozhodně nebyly nejmladší.

budouci_maminka
19. kvě 2023

Praha 1 národní bere dvouletaky. Ale jinak doporucuju spis detskou skupinu pro tyhle prcky.

mju12345
20. kvě 2023

Ds jezek na Praze 4 pro deti 1,5-4roky. V zari pujde spousta triletaku do statni skolky, tak se uvolni misto.

ferda90
20. kvě 2023

@blackk21 ahooj, nejsem z Prahy, takže úplně neporadím spíš bych jen poradila dětskou soinku než školku, pokud máš možnost. Náš malý má 2 roky a 3 měsíce a chodí od května do soukromé dětské skupinky, max 12 děti 2 až 3 učitelky. Super a milý přístup, učitelky jsou hrozně fajn, hodně tam děti chovají, učí je i praktické věci. Za mě paráda.

fatal_error
23. kvě 2023

@j.a.n.i Praha 13 (Stodulky a okoli) je tim vyhlasena, ze tam se dostanou deti od 2 let, tam to tak fakt je.