Prodejna kočárků Praha. Kde mají největší výběr?

zrzinda
26. led 2022

Maminky z Prahy, prosím, poradíte mi, kde mají největší vyber kocarku? 🙏

esmeralda11
26. led 2022

@zrzinda Mám dobrou zkušenost s Vandastore 🙂 Mají pobočku na Korunní.

zuzaaaaa
26. led 2022

My si vybrali ve Vysocanech. Raj kočárku nebo tak nejak

journals
26. led 2022

@zrzinda zalezi jaky kocarek.
Ja naopak ve Vande byla hodne nespokojena s pristupem k zakaznikum, vybrali jsme v mybabystore, tam je to uplne o necem jinem

luckavobo
31. led 2022

@zrzinda TrendyBaby v Michli nebo Dětskýdum v Kunraticích ✌ v obou prodejnách jsem byla spokojená.

lori1097
3. únor 2022

@zuzaaaaa tam mají velice krásný výběr kočárků a nemusí být ani předražené, taky jsme se rozhodli pro tuto prodejnu 🙂

elesse
3. únor 2022

My jsme byli v Dětském ráji ve Vysočanech a pak v Malvíku v Jinonicích. Nenašla jsem totiž žádnou, kde by měli všechny modely, co jsem chtěla vyzkoušet. Jednoznačně lepší ale byl Dětský ráj, obsluha perfektní, okamžitě reagovala, nic nebylo problém vyzkoušet, ani sedačku v autě

slunickovao
13. kvě 2022

Já jsem koupila v březnu kočárek na internetu https://www.bbkids.cz/kocarek-kunert-romantic-e... .... má ho sousedka takže jsem ho už znala a je skvělý. Hlavně ta velká korbička a za super cenu

daasqua
13. kvě 2022

Dětský ráj ve Vysočanech, zdaleka nejlepší výběr, velké prostory.

lori1097
14. kvě 2022

@daasqua tato prodejna už bohužel nefunguje od 1.3. 2022, mají to napsané na stránkách

daasqua
14. kvě 2022

@lori1097 Aha, to jsem nevěděla, škoda... my tam chodili v letech 2018 - 2021, kupovali jsme tam kočárky a sedačky.
Tak potom Malvík ve Zbraslavi taky fajn, tam měli i různý "terén" pro jízdu. Trendy Baby v těch letech teprve rozšiřovali obchod, ale teď tam asi taky bude větší výběr. Dětský dům v Krči tenkrát o něco horší výběr než v Malvíku. Dětský růžek taky o něco menší výběr, navíc na malé ploše, ale fajn prodavači. My kupovali kočárek, který byl jen v Dětským ráji a Dětským růžku, a přitom to bylo "klasika", kterou má hodně lidí.