Přídavek na dítě Praha 3. Kdy je výplatní termín?

an23
20. zář 2022

Ahoj,muže poradit někdo z Prahy 3,kdy je výplatní termín přídavku na dítě ? Zazadala jsem asi po 10letech,tak v tom nemám zkušenosti,ale do dnes vůbec nic 🤷‍♀️

tasimia
20. zář 2022

@an23 a kdy si žádala?

lencaa11
20. zář 2022

@an23 od žádosti mají + - 30 dní na zpracování žádosti

marry94
20. zář 2022

@an23 mi přišel tento měsíc poprvé a přišlo to s rodicakem

an23
autor
20. zář 2022

@tasimia 3.8. A před chvíli jsem se tam dovolala a paní mi oznámila ,ze zpracovávají teprve červenec a ze mám počítat s lhůtou 60dni. Neskutečné !!! Takže někdy konec října

tasimia
20. zář 2022

@an23 no, mají teď i ty jednorázové, takže toho mají hafo. A nové žádosti na ty maji až 90 dní ;). Každopádně záleží jak moc ty peníze potřebuješ.

an23
autor
20. zář 2022

@tasimia spis mě zarazi,jaký v tom je bordel a jak jsou dávky nepravidelně co tady čtu. Takže tak. To proste dřív nebyvalo.

tasimia
20. zář 2022

@an23 joo bývalo. Pamatuji jak moje mamka furt nadávala, že složenka nepřišla😂.
I na těch úřadech jsou jen lidi, na které je teď navalena práce, za někoho jiného.
A hlavně oni nemají chodit ani pravidelně, mají přijít do konce měsíce, Up nemá daný termín, jakože třeba dvanáctého.

an23
autor
21. zář 2022

@tasimia jo to chápu. Ale měli by asi přijít minimálně každý měsíc a co čtu tak přijdou třeba i jednou za 3 měsíce. No každopádně dnes to přišlo. Tak nechápu když včera říkala ze zpracovávají červenec..no mají v tom pěkný guláš.

tasimia
21. zář 2022

@an23 jak píšu mají toho hodně, opravují žádosti na jednorázový. Jsou tam jen lidé, ne stroj.