Poradíte mi kadeřnický salon v Praze?

nikka06
27. lis 2023

Ahoj, mám takový dotaz. Sháním pro sestru k vánocům nějakou super péči v kadeřnickém saloně a ráda bych vaše zkušenosti. Trochu si zničila vlasy a vypadá jak oškubaný kuře. :D Nicméně stále je má delší naštěstí a hledá si svůj styl. S normálníma kadeřnicemi tu u nás není spokojená a nikdy to neměla moc pěkný, takže nejlépe, aby jí ten člověk dokázal i poradit. Našla jsem salon Newyou, pak salon Jarky Čechové a líbí se mi i Misha/hair studio. Ráda bych se tedy poradila s vámi, než někde koupit drahý poukaz a oni se sestře ani nebudou věnovat nebo budou ti kadeřníci náladoví a sestra bude zklamaná. Tomu bych se ráda vyhnula. 🙂
Díky moc za rady.

leiladelly
27. lis 2023

Salon Libora Šuly 🙂

nikka06
autor
27. lis 2023

@leiladelly Děkuji za radu, ten také vypadá dobře. Dokonce je i finančně nejdostupnější. 🙂 Máte osobní zkušenost s tímto salonem?

leiladelly
27. lis 2023

@nikka06 Ano, mě už přes dvacet let stříhá a barví kadeřnice odsud 🙂 Nedávno mne česal do divadla jiný kadeřník z téhož salonu, také to bylo moc fajn 🙂

nefnef27
27. lis 2023

Já můžu doporučit Spell. Chodím tam léta, loni jsem koupila poukaz i mamce, byla nadšená a letos chce zase. Mají u něj výbornou kavárnu, obslouží vás gratis přímo do křesla, kávou, zákusky, aperolem... a cena je odstupnovana dle práce kadeřníka. Mamka měla nějakého juniornejsiho a i tak byla happy.

nikka06
autor
27. lis 2023

@nefnef27 Děkuji, prostuduji...také vypadají dobře 🙂

kadla88
29. lis 2023

Kořínek, Misha, oboji Praha 2