Došli jsme do fáze, kdy už spolu nedokážeme mluvit. Láska už je dávno ta tam a teď už si jen vyčítáme. Jsem pořad na děti sama, manžel se téměř nezapojuje, děti si sám od sebe nebere. Pokud mu je jednou za čtvrt roku vnutím, je to skoro zázrak. Ve vztahu bylo několik situací, kdy jsem místo opory dostala studenou sprchu, nepodal mi pomocnou ruku. Posledního šance jak zachránit vztah je manželská poradna. Poradíte kde v Praze vám pomohli ?
Nikam jsme zatím nešli, naše krize se ale prohlubuje a bavili jsme se o rozchodu a rozvodu…jakmile vyřešíme náhradní bydlení pro mě a děti…
Tak to je na prd, to mě mrzí.. a vidíte to oba stejně? Že by byl rozchod nejlepší řešení? A proč se hledá bydlení pro tebe a děti a nehledá si bydlení on?
Byt je manžela, byl jeho před svatbou a spolu jsme si pak brali hypo na rekonstrukci, která ještě není doplacená…no a manžel odejít nechce, prý má k bytu pouto, podle mě je jen líný řešit bydlení od začátku…ale to bychom se zase jen zhádali..
No tak to je na prd, každopádně si taky myslím, že je to hlavně lenost, to dobre znám. Žádný zájem, že i děti jsou tam zvyklé, že.. Ovšem to samozřejmě problém neřeší.. Přemýšlím vždy o tom, jestli vlastně mám chuť něco zachraňovat, jestli chci s tím člověkem vlastně vůbec žít.. s dětmi jsem schopna to zvládnout i sama, ale i z mojí vlastní lenosti to nechávám být 🙄
Holky objednejte se na terapii Dovychovat. Cz
Ahoj, můžu se zeptat , jak to u vás dopadlo? Šli jste do poradny? A fakt myslíš, že by poradna něco vyřešila? Mám to asi tak nějak podobně jako ty.. Tak pokud si chceš se mnou postěžovat na chlapy a popovídat o životě , napiš 😉