Ahoj holky,
doporučíte prosím nějakého prima pediatra v Praze - ideálně Jižní město, Opatov, Háje, ev. Chodov??
Chodíme k paní doktorce, která je sice fajn (teda kromě toho, že na sebe se sestrou pořád hulákají a je to takový fičák, že se člověk nestihne ani na nic zeptat), ale za posledni týden se mi nepodařilo se tam prakticky dovolat (z asi 30 pokusů)...a když jsem se v pátek dopoledne konečně dovolala, tak na recepci slíbili, že se paní doktorka ozve a nikdo se nám neozval (není to poprvé). Urgovala jsem i emailem, žádná odpověď. V pondělí sestra jen řekla, ať nechodíme, ať ve čtvrtek zavoláme, takže jsme ve středu skončili na pohotovosti a mám toho nějak plné zuby... Nejsem nějak extra náročná, ale tohle mě prostě nebaví....
Jen prosím nedoporučuje paní doktorku Hrubou - ta je sice skvělá (známe se🙂, ale vzhledem k jejímu vyššímu věku bych raději někoho, kdo nám jako pediatr déle vydrží 🙂!
Díky!!
EUC Klinika, Opatovska,chodime k pani MUDr.Dohnalovy, je skvela,starsi, ale v pripade problemu jsme se ji dovolali i v noci (dava na sebe i mobil). Ale jinak jsou tam vsichni pediatri velmi kladne hodnoceni..
Mrkni na Malé Zdraví cezet. Jsme sice v Nuslích ale jsme moc spokojeni. Mají víc poboček..