Dobrý den, doporučil by mi někdo prosím kvalitního pediatra, který opravdu řeší jakýkoliv problém, od špatného vývoje ( w sed a podobně) po dlouhodobé zdravotní obtíže.
Bohužel s naším stávajícím pediatrem nejsem spokojená, když sem přišla s tím, že malého moč změnila zápach ( v době plného kojení), tak ze mě udělal blbce, že nic necítí a že nemá vysoké ani CRP, tudíž mu nic není. Po mém naléhání nechal poslat moč na rozbor kde vyšel zánět = antibiotika.
Další problém nastal, když měl malý diastázu a seděl ve w sedu, tu nám odsouhlasil, ale řekl,že je to normální a že nám doporučení na fyzioterapii nenapíše, tudíž sme si ji platili sami. Teď byl opět problém, když malému přetahoval předkožku (v roce) bez mého svolení, což by vůbec neměl obzvlášť, když má typ hypospadie který má, do toho ho naočkoval i přes to, že byl malý nemocný a i přes to, že sme se domluvili že ho očkovat nebude . Nemluvě o tom, že má malý už přes měsíc moučnivku, se kterou pan dr opět nic nedělá a po podání léků, které nepomohli mi řekl : to neřešte, i když se malý značně trápí s afty a bolestí pusinky při čištění zubů.
Proto jsem se rozhodla poprosit vás, zda nevíte o nějakém kvalitním pediatrovi, moc děkuju! Středočeský kraj klidně si dojedu i do Prahy
Milovice nebo Kolín, znám opravdu dobré, kdyžtak napiš zprávu a pošlu kontakt.