Ahoj holky,
už nějakou dobu se snažíme o miminko, mám problémy s cyklem a lekarem mi bylo diagnostikováno mírne zvýšení androgenu a náběh na PCO.
Bohuzel ve mě můj současný gynekolog nevyvolává příliš duveru. Posledně mi predepsal utrogestan, abych brala pravidelne 18DC, bez toho aby zkoumal kdy mám ovulaci, coz jsem se docetla, ze muže byt kontraproduktivní a pripadnou pozdější ovulaci blokovat.. když jsem se ho na to zeptala, tak spis mlží, ze ovulace takhle pozde už stopro musí proběhnout (což v mem případě opravdu nemusí), ze to jsou jen hormony, nic spatnyho a podobne bláboly..
Chtěla bych se proto zeptat, zda by některá z vás neměla doporučení na dobrého gynekologa v Praze a okoli, který má na pacientky čas, má ideálně zkušenosti s timhle problémem a dokáže vše srozumitelné vysvetlit, aniž by člověku něco cpal.
Moc dekuju!
Jako pan doktor je teda někdy až moc lidský ,ale mě to vyhovuje ,podle mě si na nic nehraje a zajímá se i o neplodnost ,právě si myslím,že by ti to mohlo pomoc uvidíš sama. Přešla k němu i moje mamka a je takéž s doktorem spokojena. Držím palečky ✊
Sága v Dobřichovicích. Mám pcos - přišel mi na nej jako první - ve 26 letech.))) myslím si, ze primárně díky němu mám syna. Zkoumal, doporučoval, přišel s řešením a lidsky se snažil. Nedám na nej dopustit.🙂
@anna545 ahojky ,já chodím k panu doktorovi : Sámer Asad, pošlu odkaz na webovky ,mám doma dvě děti a doktora si nemůžu vynachválit má i dobře recenze na známý lékař .