Ahoj, jsem v 25tt. Při obvyklé prohlídce mi lékař řekl, že mimi je hlavou nahoru a že mi doporučuje císařský řez. Mě to přijde hrozně brzo na to dělat takové závěry. Jaké máte zkušenosti?
Navíc to není poprvé, co mám takový pocit z prohlídky, nemáte proto prosím doporučení na dobrého gynekologa v Praze, který by se mě ujal takhle během těhotenství. Děkuji
@robin11 mě 28tt řekli že je hlavou nahoru ale že má furt dost času se otočit
To je dost brzo na takovy zaver🙂 mam skvelou gynekolozku, ale nevim, jestli te vezme, muzes zkusit - vasegynekologie.cz
@robin11 Ve 25tt je jeste strasne brzo, to ma jeste more casu na otoceni, nektery deti se otoci i tyden pred porodem. Nejaky doporuceni na cisare bych pustila jednim uchem tam, druhym ven a nechala to az na kontroly v porodnici pred porodem 🙂.
@katule1990 děkuji moc! Mám to v plánu jen stejně nemyslím na nic jínyho ,proto bych raději lékaře ,co mě pořád nebude predhazovat nějaký ukvapeny závěry 🙂 děkuji
Mě přijímali 32+3tt do porodnice kvůli problémům a mimi vzorově hlavou dolů, 32+5tt byl KP. Takže řešit tohle ve 25tt je fakt brzo.
nejsem doktor, ale určitě se mi to zdá brzo. Já byla s prvním dítětem na obratu a ten se schválně dělal co nejpozději (konec 37tt) právě kvůli tomu, že se miminko pořád může točit samo a i tak mi říkali, že se může zase otočit zpátky. Druhé dítě si já myslím samo otočilo v 28tt (soudím podle pohybů v té době).
Mně se druhé děťátko točilo jak na obrtlíku ještě v 38týdnu..Ale měla jsem plánovaný řez kvůli poloze - prvně nožičkami, pak napříč a nakonec bylo mimi stejně hlavičkou ( v tom 38t. V pondělí napříč, ve čtvrtek hlavičkou dolu, v pátek plánovaný císař. 🙂 Mně nevadil, už byl druhý, tak jsem to neřešila. Gynekologii doporučuji na poliklinice Pod Marjánkou, MUDr. Králíčková
Doporučení nemám, ale taktéž mi přijde na takový závěr strašně brzy