Dobrý den. Poradíte dobrou oční Praha a okolí? Dítě špatně četlo v 5lete prohlídkce spodní obrazce. Doporučení na oční. Ale nevím kde mají "trpělivost" s 5 letym dítkem 🙏
Já mám dobrou zkušenost s Kukátkem na Pankráci.
My tedy chodíme s dětmi mimo Prahu.
Ale buď v klidu, pětileté už je v pohodě, dcera chodí na delší složitější vyšetření od 2,5 a spolupracuje
@martina0888 kukátko prý pacienty už nebere 🤔
@nykita Aha, tak to jsem nevěděla.
přidám se s dotazem - a nevíte o očním pro dospělého co se bojí doktorů a budou k němu stejně příjemní jako k malému dítěti ? 😀
Ja mam vybornou zkusenost s MUDr. Ruzickovou, poliklinika italska (v centru, u Muzea) (ale pani Ruzickova tam jen obcas dojizdi, neni tam "doma", tak snad je dohledatelna). Leci me, moji 90letou babicku a v cekarne se mnou posledne byly deti. Je fakt sikovna a empaticka.
Ahoj, doporučuji oční Lenti-ka v Praze- Březiněvsi. Paní doktorka se specializuje na děti, má krásnou čekárnu s herničkou, kde děti mohou po rozkapání očí čekat, a má s nimi velkou trpělivost. Zaparkovat se dá venku před ordinací. Akorát když jsme byli, neměla smlouvu s pojišťovnou, takže jsme byli jako samoplátci, 700 korun za vyšetření.