Oční pohotovost v Praze. Kde doporučíte?

zutinka
4. črc 2022

Zdravím,jakou oční pohotovost v Praze doporucite?Nevíte jak fungují přes svatky?

trilien
4. črc 2022

@zutinka Bulovka, sviatky, vikendy, aj kedykolvek v noci. 👍

zutinka
autor
4. črc 2022

@trilien a jsou v pohodě?

trilien
4. črc 2022

@zutinka mam skusenost so (iba) 7 lekarmi, všetci sú veľmi milí a prefesionálni 👍 Sestry tiež veĺmi fajn 👍 osobne pohotovosti nemusim, nikam neleziem, ak nie som v dezolátnom stave, ale mám dlhodobý problém s okom, kt je nevyspytateľné a akútne prejavy musím riešiť práve pohotovosťou.

zutinka
autor
4. črc 2022

@trilien díky moc

draceka
4. črc 2022

@zutinka oční potovost je i v Thomayrce

zutinka
autor
5. črc 2022

@draceka diky

zutinka
autor
6. črc 2022

@trilien takže včera navštívena ocni pohotovost.Totalni ignoruje.Lekar nám vynadal co tam děláme.Pani před nama také lékař vynadal.

trilien
6. črc 2022

@zutinka 😨 To mi je fakt ľúto. Nikdy sa mi to tam nestalo, Takže vám vynadal, čo tam robíte a išli ste do inam?

zutinka
autor
6. črc 2022

@trilien v pohodě! Ošetřil nás, ale vynadal co tam děláme. Za to jakou má lékař náladu nemůžete! Já hledala ocni pohotovost vy jste poradila!Takže díky!

hojda
6. črc 2022

@zutinka Kde jste byli, mě tam poslala očařka a rovnou mi říkala, že se mám připravit na to, že mi vynadají, ale prý si to nemám brát osobně😂

trilien
7. črc 2022

@zutinka ale chcela som vám poradiť milý personál, ak by som vedela, že DR bude protivný, tak nereagujem, alebo vás na to upozorním 😨

zutinka
autor
8. črc 2022

@trilien v pohodě!Hlavní je,že nás ošetřit!To nikdo nemůže vědět kdo zrovna tam má službu