Nové maminky Praha 3 ( Jarov , Malešice). Najde se někdo?

aaaa85
27. pro 2023

Ahoj, mám 3 týdenního chlapečka a chtěla bych se zeptat zda je tady nějaká maminka co by s námi občas vyjela ven s kočárkem. Ráda bych si popovídala , vyměnila zkušenosti a tak ……. Najde se někdo?

janickaslepicka
27. pro 2023

@aaaa85 Ahoj, my čekáme chlapečka až koncem března, ale jsem z Malešic. Momentálně na rizikovém, musím odpočívat. Kdyby se nikdo do jara nenašel, tak se hlásím a ráda se setkám se zkušenější maminkou 😁. Je mi 37 let a bude to mé první..

aaaa85
autor
27. pro 2023

@janickaslepicka tak vidíš 🙂 mě bylo v listopadu 38🙂. Taky mé první . Musím říct, že je to osamělá práce. já taky byla na rizikovem ale jen chvilku před MD. Tak to je super .

janickaslepicka
27. pro 2023

@aaaa85 Jsem narozená taky v listopadu 😁
Doufám, že po další kontrole už bude vše v pořádku. Mateřská se mi blíží a ráda bych i vycházky, rozhýbat tělo a začít sumírovat výbavičku ☺️

aaaa85
autor
27. pro 2023

@janickaslepicka a kde budete rodit? Za mě ti mohu doporučit bulovku. Opravdu nemám co vytknout.

janickaslepicka
28. pro 2023

@aaaa85 nějak jsem to neřešila a registrovala se ve Vinohradský. Na Bulovku jsem teda slyšela chválu, ale taky že tam je plno. Nu uvidíme jestli budu mít štěstí na hladký průběh a personál. Třeba pak povyprávím ☺️