Lékaři v Praze. Doporučíte, prosím?

lovecanda
9. srp 2023

Ahoj, přestěhovali jsme se do Prahy a sháním respektujícího a pečlivého pediatra pro 2 školní děti a jedno budoucí novorozeně, co vše neřeší ATB ale nejprve důkladně vyšetří, netlačí do očkování (máme jistá omezení a jiný režim) a je empatický k dětem. Dál sháním zubaře pro celou rodinu, empatický a citlivý k dětem, aby spolupracoval s pojišťovnami a nenechala jsem tam balík za každou návštěvu (u dosavadní zubařky neplatíme nic, je teďka ale hodně daleko, tak musíme jinam) vzhledem k těhot.prohlidce to docela spěchá.
Ideálně okolí Prahy 5, Smíchova, Mníšku p.B., Zbraslavi, Radotína a blízkého okolí. Za top lékařem klidně i dál. Děkuji

mia255
10. srp 2023

Držím palce👍 najít dobrého pediatra a zároveň i zubaře je jak hledat jednorožce 🥴

sarihy
10. srp 2023

@mia255 Spíš 2 jednorožce...bohužel... ten zubař bude myslím ještě o dost větší oříšek...

jaja01k
10. srp 2023

@lovecanda Tak to hodně štěstí. Sehnat v Praze vůbec nějakého pediatra a zubaře není snadné.
Pokud jde o zubaře, tak nás teď celou rodinu vzali na Smíchově tady: https://smichon.cz/ Ale teprve nás příští týden čeká první návštěva, takže o tom zatím nemůžu nic říct, jen že nové pacienty berou.

kristyn86
10. srp 2023

Tak to bude fakt orisek. Pediatri v Praze skoro vubec nenabiraji nove pacienty. Takze clovek spis bude rad,kdyz sezene,nez aby si jeste vybiral. Maximalne berou novorozence,takze to je mozna jedina sance,kdyz se ti podari sehnat pro novorozence,ze ti pak da vedet,az se mu uvolni mista pro starsi deti. No a zubari. Ti,co jsou na poliklinice,tam se snad uz neda dostat. Volno mivaji kliniky jako pise jaja01k. Tech je v Praze spoustu,tam se misto da sehnat. I kdyz ja shanela pro sebe a 2 deti a deti mi skoro nikde nechtely vzit. Ze by vzali jen me. Coz byl pro me nesmysl.

zmrzlinka
10. srp 2023

Pediatři nejsou a nebudou.Nikdo to nechce dělat .Spiš nech neodcházela od stávající než seženeš nového.

levandule_k
10. srp 2023

Nejsem z Prahy, ale zajímalo by mě, jak dopadneš s hledáním nových lékařů.

cilkat
10. srp 2023

Máme skvělou pediatričku zde: https://pacovska.uzdravuje.cz/ ... ale fakt netuším, jestli vezme. Už nás brala s argumentem, že ji mám 500 m od baráku a jsme bez auta.

lovecanda
autor
10. srp 2023

@cilkat děkuji zeptám se tam 🙂

dyechampion
11. srp 2023

Nasi sousedi se prestehovali z moravy do Prahy, nejakeho pediatra maji, ale nevyhovuje jim a uz rok jim nikdo nechce ty deti prevzit (4 roky a 3 roky). Pediatri berou jen novorozenata…

pampeliska1313
11. srp 2023

My máme zubarku na Bulovce dental clinic. Cenově mi to přijde v pohodě, děti ještě nedávno nabirali (myslím ze ještě nabírají, stačí se podívat na stránky) odjedvavam syna i sebe a paní zubarka příjemná.) (je jich tam víc)

kadla88
12. srp 2023

Stomatologie svobodovi zbraslav. Doporucuji a myslim, ze jeste nabiraji

lovecanda
autor
12. srp 2023

@kadla88 ty nemají smlouvu s cpzp safra 😥

elesse
12. srp 2023

Nase skvela zubarka se stehuje do zenskych domovu na smichov a bere. Ale bez pojistovny. Pediatricku muzu doporucit mudr. Dostalovou, poliklinika vysocany

mavej
14. srp 2023

@lovecanda My chodíme taky na Smíchon jako @jaja01k . Jsme moc spokojeni, přístup k dětem úžasný, citlivý, vše vysvětlí. Jen levné to úplně tedy není.