Lékař - kyčle - Praha. Doporučíte?

nika110818
16. čer 2021

Ahoj, prosím, mohli by jste mi doporučit na základě vlastní zkušenosti nějakého dobrého odborníka na kontrolu kyčlí miminka v Praze? Naše miminko bylo v bříšku koncem pánvovym, takže hledáme spolehlivého odborníka, lidský a příjemný přístup je dobrým bonusem. 🙂 Děkuji.

aneta_v
16. čer 2021

@nika110818 doporučuju prof. Popelku na Chodově, má skvělé recenze, byla jsem u něj s oběma dcerami, je příjemný, nedává široké zábaly preventivně, je pečlivý. S mladší dcerou jsem tam teď v pondělí byla potřetí, ještě neměla dozrálá jadýrka, tak si ji zkontroloval ještě v 7m.

nika110818
autor
16. čer 2021

@aneta_v Moc dekuji. 🙂

nika110818
autor
16. čer 2021

@aneta_v Mohla bych poprosit o webovou stranku nebo kontakt, jestli mate? dekuji.

aneta_v
16. čer 2021

@nika110818 jasně: https://medicentrumpraha.cz/index.php/kontakty/
Ortopedická ambulance, je tam pevná linka a mobil

pincola
16. čer 2021

Praha 3, Mudr Meluzín

letalnica
16. čer 2021

Radu nemám, jen důrazně nedoporučuji Mudr. Kratochvíla v Plaňanské. Lidský přístup naprosto nula.

nika110818
autor
17. čer 2021

@pincola mate, prosim, osobni zkusenost? Cetla jsem hodne rozporuplne recenze.

madbetka
17. čer 2021

@nika110818 Byla jsem u dr. Meluzína s nejstarší dcerou, ale už jsou to skoro čtyři roky. Byli jsme spokojení, byl milý. Ale byla to běžná kontrola, žádný problém s kyčlemi jsme neřešili, takže jeho odbornost posoudit neumím.

radkas1990
17. čer 2021

@nika110818 já jsem byla u pana Dr. Karpiška v Řepích.

pincola
17. čer 2021

@nika110818 mám, chodím k němu s třetím dítětem a nikdy nic nezanedbal!

elizsebik
17. čer 2021

@nika110818 s Meluzínem máme my osobní zkušenosti, doporučujeme.... My jsme řešili trochu jiné problémy, ale je super.... Nám ho doporučila praktická. Četla jsem v recenzích, že je tam nějaká divná sestra, ale i ta byla tam na našich návštěvách férová😊 možná už se vyměnila

pincola
18. čer 2021

@elizsebik teď je tam milá sestra! Byla jsem tam nedávno a vše ok!

netopejr
18. čer 2021

Mudr Meluzin opakovaně, organizace skveka, neceka se. S detma nezny, uzasny, vsechno vysvetlil. Sestra tam byla poslednich nekolik let skvela, naposledy jsme byli před rokem.

pincola
18. čer 2021

@netopejr Přesně moje zkušenost!!! A trvá to chvilinku! Dokonce mi přijde hodně dobrý. Nejdřív jsme chodili na prosek k nějaké staré paní doktorce a naše obvodní řekla, že raději ještě kontrola u Meluzína, protože máme nezralost kyčlí v rodině. Dceru důkladně vyšetřil a měla tu dečku, i když první lékařka řekla, že ne. Naposled jsem tam byla se synem před měsícem a opět vše v pohodě, záležitost na pár minutek.

pet_8
12. črc 2021

Pro dalsi maminky pridam jeste doporuceni na kycle pro samoplatce a mimo Prahu. Pan doktor moc mily, vysetreni rychle, cca dle casu objednani, chvali si ho i dospelaci co se tyce operaci. Kycle dela v utery, stoji to 300kc. Jilove u Prahy, Mudr. Simon Kybal (k-med.cz)