Ahoj hledám nějakou maminku, která bude mít podobně staré miminko z Prahy 10. Mě je 25 mám dvouměsíční holčičku laurinku a bydlíme ve Vršovicích. Nejsem žádná biomatka a na matku jsem celkem praštěná pořád 😁 a tak jsem se rozhodla najít si nějakou maminku aby kocarkovala se mnou třeba se nějaká najde 😁
@shakira007 😅 ať si každý říká co chce ale mam kamarádky buď se staršími dětmi nebo bezdětné kamarádky co chodí přes den do práce... Takže bych uvítala někoho kdo má stejné zájmy.. 😅
@hanaach právě proto jsem napsala že je kočarkovani blbost to jako chodíš s někým ven s kočárkem a povídate si jen o dětech prostě úplná blbost 😂.
@shakira007 A není to jedno? Ať si chodí ven s kým chce. Pořád lepší si někoho hledat než prudit v diskuzi.
@shakira007 Ty seš zase mimo. Kočárkování je prima, časem přeroste v hřiště, herničky atd. A propere se ledacos, zdaleka ne jen děti. Ale ty děti nejspíš nemáš a místo nich máš diskuze na koňovi.
@hanaach Nezávidím hledání parťačky v době morové 😉 Jinak dobře se dá hledat v skupinkách matek i na FB podle městských částí.
Nezlob se ale kočarkovani je hrozná blbost😂. To jakou nemáš žádnou kamarádku? Že si tak zoufalá že by si šla ven s cizí ženskou.