Kamarádka pro skoro 4letou dcerku P9-P14. Najdu ji?

kaja2016
3. únor 2020

Ahojky, hledam kamosku pro svou dcerku. Kluky mame, le dcerka by moc rada kamaradku. Do skolky by mela nastoupit az od zari ( potravinova alergie). Davala jsem podobny inzerat v prosinci, ozvala se nam jedna maminka, ale ztratila jsem kontakt. Mela jsem zdrav.problemy, le uz jsme ready. Najdu ji? A nebo nejakou jinou? V kvetnu cekame prirustek - tez holcicku. Jsme v Cerneho Mostu.

bramarfi
3. únor 2020

@kaja2016 To jsem já 🙂

misuge3
2. dub 2020

Já jsem z Hrdlořez, mám dceru skoro 5 let a 2leteho syna.

kaja2016
autor
2. dub 2020

@misuge3 Tak leda, ze by si holky skypovaly😁

misuge3
3. dub 2020

Nemyslela jsem samozřejmě teď, ale v budoucnu. Narazila jsem na to včera.

bramarfi
3. dub 2020

@misuge3
@kaja2016 až to všechno přejde, holky, tak vás moc ráda poznám...

fififjonka
3. dub 2020

@misuge3 @kaja2016 my se do budoucna taky hlásíme 👋 mame holky 4 roky a druhou 8 mesicu. Jsme z Hrdlořez a rádi chodíme i na Plechárnu na pohadky.,.tedy chodívaly jsme 😢

fififjonka
3. dub 2020

Teda i @bramarfi 🙂

fififjonka
3. dub 2020

@kaja2016
Jo a dle tvého profilu jsme stejně staré... ehm mladé 🙂 a máme stejně staré holky 🙂

misuge3
3. dub 2020

@fififjonka Odkud z Hrdlořez jsi?

kaja2016
autor
4. dub 2020

@fififjonka Je to supr. Vis ja uz se vickrat snazila tady najit dcerce kamosku, ale k setkani nikdy nedoslo, tak jsem o to vic skepticka v dnesni situaci.-) Ale samozrejme busu moc rada. Poslu ti na nas telefon do zpravy a kdyz budes mit chut se ozvat, tak napis.-) Ja si tedy nemyslim ze se to brzy uklidni, cekam miminko a mam i problem s imunitou tak a dokud se na ten virus nenajde lek, tak se asi budeme bohuzel stranit. Holky drzte se.

martulka6188
4. dub 2020

Taky bych se rada pridala k nejakemu setkani, az to bude mozne. Jsme z Hloubetina a jsme celkem mobilni. Dcera bude mit 3 roky, ale je dost socialne vyspela, uz chodi do skolky a ted vylozene trpi, ze se nemuzeme setkavat s jinymi detmi. Syn ma sest tydnu.

fififjonka
5. dub 2020

@misuge3 píší do zprávy ;)

fififjonka
4. kvě 2020

@misuge3 ahojte, mohla bych se zeptat, jakou máte v plánu školu?