Kam s ročním dítětem v Praze, když prší?

veve559
4. srp 2021

Ahoj, prosím hoďte mi nějaké tipy, kam s ročním dítětem v Praze, když prší nebo je zima. Kromě hernicek me nic moc nenapada. Malej chodí, běhá a leze po výškách, takže herny fajn, ale chtělo by to i něco jiného. Za případné tipy děkuji

95newmommy2020
5. srp 2021

Když prší jdeme ven. 😂 Je to hrozná sranda dělat cáky cáky v louzich a porochnit se v bahně. Kam se hrabe nějaká herna. 🤣 Jinak ještě je možnost jít na bazenek.

95newmommy2020
5. srp 2021

Dobrej bazén pro malý je ve Vysočanech infinit.

veve559
autor
5. srp 2021

@95newmommy2020 to me taky napadlo, ale nejak jsme podcenili leto a nemame gumaky😁 navic nejvic chodi bosky a boty moc nechce, tak nevim jak by se mu libily holínky. A treba dneska je i zima coz na bosky do louzi uplne neni😁

95newmommy2020
5. srp 2021

@veve559 To chápu, já mám 18 měsíčního. A holinky jsem moc nechtěla, přijdou mi tvrde i ted. A on moc dlouho nechodí, a na jaře ještě bylo všechno zavřeny, takže jsem dost řešila t věci do terénu aby se mohl i plazit po zemi. 🙈😂 A co na ty nohy ze jo. A jsou takový vodeodolny capacky, jmenujou se Stonz. Ale určitě mají i jiný. A když začal chodit tak často bylo mokro a stačili Kožený celoroční boty. Oni se daj i naimpregnovat a vodu nepropusti. Akorát teda je jak čunče. 😂

veve559
autor
6. srp 2021

@95newmommy2020 nas testoval vodeodolnost obleceni a bot v bazenu. Boty durch ale kalhoty nepromokly, vodu ven z kalhot nepropustily😄 ale na ty capacky kouknu