Ahoj, snad nikoho nepohorším, ale jsme tu snad dospělé a žijeme ve 21. století... Jsem nějaký ten pátek sama a chtěla bych občasný sex bez závazku. Autoerotika mě už nebaví, chtěla bych zase penis v pochvě. Jak na to? Nechci nikoho ze známých, ani z práce, nechci to komplikovaný. Problém je, že nejsem zrovně žena vamp, ani ne tak vzhledem, spíš povahou, Měla sem za celý život dva chlapy... takže prosím zkušené samice o radu. Kam byste v Praze šly, a jak se chovaly, Aby bylo jasné, o co jde, ale zároveň jste neztratily důstojnost a nepůsobily jako kurvy? Díky.
@exbordelar A jak dáš najevo, o co ti jde?
Ja tam byla naposled, kdyz mi bylo neco lehce pres dvacet, takze to uz je hodne davno 😅 Ale ted jsem pro zajimavost koukala na program a furt stejny 😃 zrovna dnes davaji hity 80. a 90. Tak vyraz hned!
No jak to dat najevo... dej si par drinku a myslim, ze to pujde samo. Jen davej, prosim, bacha, at si nenabrnkes nakeho padoucha 😑
Tak do Lucerny bych zrovna nešla 😀 Za mne celkem kamkoliv, jen si nejsem jistá, zda je ideální jít sama. Nemáš třeba nějakou kamarádku?
A chování, buď to v sobě máš a nebo ne.
Každopádně jestli ti jde jenom o sex, není jednodušší internet? Tam je dopředu jasné, o co ti jde a jak máš cíl. Jestli fakt jenom sex, budeš žádaná .-)
@blondynka400 Nojo, ale tam nevím, jek dotyčný vypadá, jak je na tom např. s hygienou (to se při bližším setkání pozná líp), a nechci plýtvat energií na zybtečná rande s nějakými ohnusenými smraďochy...
Řekla bych, že to vidíš zbytečně černě. Fotka něco napoví a ano, část setkání může být o ničem, ale třeba s tou hygienou jsi mne fakt pobavila..... Tady nevidím žádný rozdíl mezi tím, zda někoho potkáš v klubu, kde to smrdí jako u opic a nebo přes net.... Navíc pod vlivem alkoholu občas pak některé vidíš hodně s růžovými brýlemi, hlavně jestli máš "nedostatek" a jestli tam budeš na vodě a "číhat", skončíš hůř než s ohnuseným smraďochem 😀😀
@blondynka400 No možná jo...
Nevím, ale takhle na férovku - jdu hledat sex... to je riziko. Seznamky, aby sis mohla vybrat? Porovnáš nabídky, vyhodnotíš... jsi odvážná, vyrazit hledat do baru... co nějaké hobby, koníčky, kde se můžeš seznámit... přátelé....
Co swingers party? Ženy tam mohou samotné.
Asi spíš než bar, taky bych zvolila seznamku. Ono těch žen, co na ferovku napíšou, že hledají dlouhodobého sexuálního partnera, tak moc není 😄 zatímco mužů s tímhle úmyslem (krátko i dlouhodobe) je tam dost a dokonce ne všichni to píšou na ferovku hned. Klidně tam napiš, jak si to představuješ: jak často, kde, jestli nějaká aktivita před sexem anebo jen čistě ambulantní (po zákroku domů), že bezpečný (s kondomem)... myslím, že za chvíli budeš mít přehlídku šulínů na výběr 😃
Šla bych na swingers. Třeba klub Desire 👍🏻
Vyraz uplně kamkoliv a vyraz tam v plodných dnech 😅 Alespoň já mam měsíc co měsíc minimálně jedno pozváni, kde na "jsem vdaná" dostávám odpověď "to neni vada na kráse", čimž je jasný o co dotyčnému jde...
Jinak seznamku bych nevolila, pokud bych hledala čistě na zásun. Jde o to že po internetu nepoznáš, jestli tam zafunguje chemie, a pokud chci někoho na sex, tak chci a by se mi tem sex líbil a to aspoň u me bez té chemie nejde.
@felis ambulantni 👍🤣🤣
Taky hlasuju pro swingersparty. 🙂 tam je hygiena OK a všem je jasný o co tu jde. 🙂
A jeje, uchylak hleda tipy, kam vyrazit😀 Zadna zena nenapise - chci mit penis v pochve😀😀😀
@martinka_33 Já nevim, jak to děláte, ale mně se tot právě nestává. A není to vzhledem. Asi něco vyzařuju...
A jak to funguje u těch swingers? Já vůbec nevim, co mám dělat. Jako přijdu a...?
@irmamala A ty nechceš penis v pochvě, nebo jsi muž?
@irmamala já ho tam chci a nestydim se za to 😇
Na swingers jsem nikdy nebyla, představuju si to tak, že tam prostě přijdeš, objednáš si pití a kdyz si s nekym padneš do oka, tak prohodíte pár slov a muzete se zavrit do pokojicku a uzit si to 😅 Zkušenejsi me urcite vyvedou z omylu 🤣 jinak asi taky neco vyzařuju, v plodných dnech si pripadam jak chlapolapka 😁 A lety praxe mam ověřeno že jistota jsou autobusáci 😅 Teď pres léto jsme meli vlakovou výluku a jezdila jsem jako revizorka autobusama a jak ti se předháněli v nadbíhání... Řekla bych že jsem mohla mít nezávazný sex každy týden s jinym kdybych chtěla 😀 Oni vsichni byli daleko od domova na ubytovně a asi jim z toho šplouchalo v kulkách 🤔
@martinka_33 Závidim... Nedáváš lekce? :D
Já to delám asi dost nevědomky 😀 Určite se dá stavet na tom kdyz te osloví, kdyz pominu práci, kde mam pro tohle zvyhodnené podnínky, tak nedavno jsem kupovala Colu a týpek za mnou ve frontě "to chce k te cole aspoň rum, to takhle neni dobrý", jak chce navázat konverzaci tak se na to proste chytnout dá. Nakonec tak pulka chlapu jen žvaní a skutek utek, ale jak zacne loudit telefonni cislo nebo mi davat svoje, tak uz to beru jako vážny zájem a kdybych necouvla, tak by tam podle me mohl být 😅 sama v práci se treba tech co by stáli za hřích ptám kam jedou a podle stylu odpovedi z toho pak je nebo neni pozvání na kafe 😅 proste nekdo jen zdvorile odpoví a s jinym se dám do řeči a treba reknu, no to bude super to já bych brala.hned takovej výlet a pak se vidi, kdyz má zájem tak zacne at se pridám, nebo dam cislo a napriste se domluvime. Pak reknu ze to by se manzelovi asi nelibilo a tak pulka typku zhodnoti ze.manzel neni vada na kráse 🤣 ja si fakt myslim ze sehnat chlapa na zasun je mnohem snadnejsi nez sehnat chlapa na vztah...
Rozhodně Kozička
Ve tvojem pripade bych si zaplatila profesionala, nezkusena holka vyrazi za sexem do baru, z toho fakt nemuze byt nic jinyho nez pruser. V nejlepsim pripade narazis na borce, co se udela za 3 minuty a muzes zacit zase od znova. S profikem usetris cas, je to bezpecne a hlavne si to uzijes podle svych pravidel. Nepoustej se nekam, kde to muze skoncit blbe.
Už je to tedy nějakou dobu, ale já bych využila aplikaci Tinder
@ai30 proč průser? Nic hrozného se stát nemůže, max to nebude stát za to. Sex s "profíkem" je za mne úplně mimo. Možná technicky ok, ale zbytek je na dvě věci.
@martinka_33 jenže toto v ženě buď je a nebo není.... Mám kamarádku, je hezká, chytrá, úspěšná, doma nespokojená. Ráda bych chlapa mimo, ale jak říká, je neviditelná a dost jí to trápí.... Prostě se jí najít fakt nedaří, ani na ten blbý sex. Já můžu mít každý den nového chlapa (a to nejen na sex a to se vůbec nesnažím).... Ale já to tak měla vždy a to zase mega krasavice nejsem, ale prostě to ze mne cítí a jak píšeš, ta konverzace, stačí věta, postoj a je tvůj. Ano, jsem vysoká blondýna s neuvěřitelně dlouhýma nohama, ale existuje tisíce hezčích a milejších holek....
@blondynka400 řiká se že krásných holek se chlapi bojí, že to berou jako předem ztracený boj. A taky určitě komunikativní lidi maji seznamování smazší. Muj muž má neuvěřitelný charizma, baby po něm jdou, ale on je stydlín a dokud mu nějaká nevleze primo do postele, tak ji neosloví 😅 Jinak já mam seznamovací problém s ženskýma. Mam.málo kamarádek, jedna si s málokterou babou rozumim a když už se dám do řeči s nějakou, která mi sedne, tak se stydim říct si o číslo nebo si domluvit setkání na příště.
@irmamala přesně 😀 🤣🤣🤣 já se tomu smejz už půl hodiny ...
Teď mi došlo že můj chlapprave odjel pracovně do Prahy 😅🤣tak snad jsem mu omylem nenechala otevřeného MK
Tinder je snad na sex ...
@ai30ja za cely zivot jsem nenarazila na borce co se udělá za 3 minuty a je po všem... 👀 me to prijde jak nějaká bajna bytost 🤣
Lucerna Music bar? Tam se urcite nekdo najde 😄