Kadeřnictví - dlouhé vlasy. Máte tip?

katy5684
15. kvě 2020

Ahojte 🙂
Chcela by som vás poprosiť o radu 🙏 Presťahovala som sa do Prahy a zháňam si dobrého kaderníka / kaderníčku, ktorá vie pracovať s veľmi dlhými, hustými vlasmi za rozumnú cenu. Mám niekoľko naozaj zlých skúseností a bojím sa ich len tak niekomu zveriť. ☹ Väčšina kaderníkov s takými vlasmi vôbec nevie pracovať, neuveriteľne mi ich zamotajú a následne pri česaní a fénovaní polovicu dolámu a vytrhajú. Mala som krásne, zdravé vlasy, ale po niekoľkých neúspešných zásahoch kaderníkov to s nimi ide dole vodou. Chodím len párkrát do roka na doplnenie melíru a podstrihnutie končekov, no akoby som od nich chcela nadľudský výkon. Na internete som našla viacero recenzií, avšak väčšina žien má krátke vlasy 🙈 Zároveň pri mojej dĺžke a hustote vlasov si nemôžem len tak dovoliť nejaký drahý salón - zaplatila by som hotový majland ☹
Vopred ďakujem za všetky rady! ❤

drep
16. kvě 2020

@katy5684 pokud nemáš problém popojet, tak mám skvělou kadeřnici v ústí nad labem. Salon redken, Lucie Čermáková. Ona bydlí v praze, do ústí dojíždí a myslím, že některé zákaznice stříhá doma.

barmil
16. kvě 2020

@katy5684 kadernictvi Alcina Kolin, jezdi tam spousta zenskych z Prahy. Kadernice Pavlina.

herbinaaa
26. srp 2020

mám dlouhé vlasy, používám clipy a chodím pořád k te samé kadeřnici, protože ta už moje vlasy zná a ví, co chci a potřebuji. Nejlepší je mít jednu a vyladit to, než to nějak pořád střídat

mateju_sm
26. srp 2020

James blond - vsichni kadernici jsou profici ... osobne mam skvelou zkusenost s Marcelou, Anetou. Kamaradka ma skvelou zkusenost s Damirem a Pavlem.