Hledám parťačky v Praze. Najdou se?

flowerstone
12. črc 2020

Najdou se tu nějaké slečny z Prahy ? Co shání další kamosku do života ?😃❤️😊

zuzul80
12. črc 2020

@flowerstone dobrý den. O jakou část Prahy se prosím jedna? My taky hledáme někoho. Mám syna 3 roky. A jsem z Prahy 9

llenka1
12. črc 2020

@flowerstone Tak skus nappisat ktora cast Prahy a co od kamosky ocakavas :D Kavicky, disko, kocikovanie, ihriska?.... A mas deti? Skus specifikovat :D

merope
12. črc 2020

Souhlas s @llenka1 - Praha je fakt veliká, děti mají různé velikosti. Ráda se s někým budu i pravidelně potkávat s mládětem na hřišti - ale nemám šanci kvůli tomu někam cestovat (takových kamarádek mám dost a není na ně prostor) - ideál prostě vědět o sobě a náhodně se potkávat. A myslím, že podobných maminek je dost.

95newmommy2020
12. črc 2020

Ahoj a odkud jsi ? Jinak nemám problém, jsem pojizdna. :D Nejlepší je Praha 4. Muzu jak s dítětem (5mesicu) tak i bez i klidně večer kdykoliv zapařit.

flowerstone
autor
12. črc 2020

@llenka1
@zuzul80
@merope ahoj holky, já jsem omylem smazala ten předešlej příspěvek, kde jsem psala veškeré info. (Pak už jsem neměla sílu to psat znova :D) základní info tedy je: bydlím na Praze 4, podmínkou nebyla kamoska bez děti (bohužel nám se to poslední měsíc neudrzelo a měla jsem samovalny potrat) v tu chvíli mi chyběla nějaká ta kamarádka, která by mě podrzela... jelikož všechny moje kamosky jsou nezadany a moje zájmy směřují už jinam než jen tlachání o hadrech a kluků :D i když nerikam, ze k nám ženám to nepatří. Je mi 25 let, bydlím s pritelem na Praze 4 u nemocnice IKEM. O miminko se snažíme dal, vůbec by mi nevadila kamarádka s miminkem 🙂 děti mám moc ráda! Hledám tedy kamarádku pro všechno. Ať je to vození kočárku, či si rádi zajdete pokecat někam na bar :D proste cokoliv! Co by nás společně bavilo 🙂 věřím, ze děti nejsou překážkou zábavy...
@95newmommy2020 ahoj, budu ráda když se ozveš ! 🙂 jsme obě z Prahy 4 coz je skvělý a tvůj přístup se mi líbí :D 🙂

95newmommy2020
12. črc 2020

@flowerstone To je masakr. :D Já bydlím tak 5 minut pěšky od tebe, naproti thomayerce :D Napisu ti.

merope
12. črc 2020

@flowerstone Tak to jsem asi trošku z ruky. Ale držím pěsti.

karlik7
13. črc 2020

@flowerstone ahooj, za partaka budud rada, takze se klidne muzeme sejit, mam dva kluky 3 a 1

llenka1
13. črc 2020

@flowerstone tak my sme trochu z ruky... Prosek. A ja už som staršia osoba.. 35 😁 mrzí ma tvoja strata... drž sa a moc držím prsty, nech si k vám miminko nájde cestu 🤗

mourovatakocka
13. črc 2020

@zuzul80 ahoj, jen tak pro zajímavost, jaká část Prahy 9 😄

amemmait
14. črc 2020

@flowerstone cauky mnauky, taky se hlasim do klubu, momentalne teda koncim 1. trimestr, ale to mi nebranilo napr v sobotu parit na kamosky rozlucce se svobodou do pulnoci se stripterem 🤣 jsem z kobylis, ale s mhd nemam problem ✌🏻

1992adela
14. črc 2020

@flowerstone
@95newmommy2020
Ahoj holky! Já jsem z Modřan, takže k IKEMu i k Thomajerce kousek a také bych ráda poznala novou kámošku. Tak kdybyste mě vzaly mezi sebe, tak vás rada poznám.
Je mi 27, momentálně jsem na konci sedmého měsíce a už jsem nastoupila na MD, takže mám teď času dostatek na kaficka a pokecy. 🙂))

zuzul80
15. črc 2020

@mourovatakocka Omlouvám se, nechodím sem často. Čakovice resp. Třeboradice

mourovatakocka
15. črc 2020

@zuzul80 To nemáš zač 🙂 My jsme z Proseka, to je přece jenom spíš za dvěma rohy a přiznám se, že moc mobilní s ní nejsem 🙈

zuzul80
15. črc 2020

@mourovatakocka prosek je kousek. Často chodime cez Prosek. Máme kolem Proseka všechny doktory. Takže to znám a jsem tam dost často. My nejsme taky mobilní chodime všude sockou. Naštěstí malý se rád vozi hlavně metrem a inou sockou😊takže můžeme někdy skočit ak by ste chteli na procházku

mourovatakocka
15. črc 2020

@zuzul80 Jé, tak to by bylo fajn 😄 Chodíme hodně na hřiště, občas do herničky, když není počasí.

zuzul80
15. črc 2020

@mourovatakocka oki. Třeba někdy na budoucí tyden? Kromě úterý. To mám neurologii. Jinak jsem zatim volná. A jasně podle počasí. A Radši bych na hřiště.

coconat
4. srp 2020

@flowerstone sakra nejsem z Prahy ale jelikož jsem aktivní řidička tak nemám problém dojet mám to do Prahy cca 30km a sem tam často😛
A miminko je na cestě každým dnem😀