Ahoj. Je tady nějaká maminka z Prahy 13? Na občasné procházky, kafíčka a pokec. Ja 30, děti 3 a 2 roky. Všechny moje kamarádky zatím bezdetne a mě chybí nějaká kamarádka na trávení času na mateřské s dětmi ;)
Ahoj, mě je 36, mám holčičku 3,5 a od března budu zase na MD. Hůrka 🙂
@arielka222 určitě bychom se mohly domluvit a na nějakou procházku někdy zajít. Bohužel ale ne teď, jsme do konce měsíce v karanténě a pak pojedeme na pár dní mimo Prahu.
Ahoj, mne je 28 a mám 8 měsíční holčičku, jsem z Novych Butovic 🙂
@saja_l ahoj super, můžeme sr domluvit na procházku klidne
@arielka222 budu moc rada, kdy by se vám to hodilo?
@saja_l tenhle týden budeme pryč az do neděle. Ale pristi týden kdykoliv přes tyden by to šlo ;)
@arielka222 super, domluvime se koncem týdne? 🙂
@arielka222 ahoj, jsem také z 13, syn 2,5 roku a nejen on potřebuje nějaký sociální kontakt.
@arielka222 já bych se k vám holky přidala později, teď ještě do půlky března chodím do prace a budu zase na MD. Takže času na procházky by pak mohlo být dost...
Ahoj, jestli to je ještě aktuální, ja jsem taky ze 13, mam dvouleteho a pulrocniho kluka, tak muzeme neco podniknout 🙂
@arielka222 taky bydlím na ohradě 🙃
@radkas1990 jee supr, tak můžeme dát hřiště hm?
Ahoj holy, je ještě téna aktuálni? Jsem z Velké Ohrady a hledám partačku na procházky s kočárkem. Často chodím do stodůlkovského parku. Mám chlapečka 10 týdnů.
@zuzanasich ahoj, tak to teď budeme mít podobně staré. Já mám 11měsíční holčičku. Už jsi našla parťačku? Jsem taky z Ohrady
@arielka222 ahoj, mě je 23 mám skoro ročního syna. Jsme z Řeporyj.