Hledám kamarádku Praha

emaluciehana
7. srp 2023

Je mi cerstve 42, mam syna 11 a jsem vdana.
Narazila jsem zde na diskuzi,kdy jina zena,maminka citi to stejne- nema moc pratel,nicmene me asi nejde o zadne dobrorady. Sice zde dostala mraky souznicich zprav,ale ja bych rada nasla "reseni".
Chodit mezi lidi napr.na sport jsem zkousela..plus dalsi moznosti take. Rady mile holky nepotrebuji.
Jsem zcela normalni!!!, stredoskolacka,mam praci,konicky,a presto jsem postupem casu a udalosti( i diky covidu) prisla o lidi,se kterymi bych se setkavala a neco podnikla.. Mam uz jen 1 kamaradku v Praze,se kterou se vidim max.1x za 2,3 mesice,protoze ona nema potrebu a ma tech lidi mnohem vice,cili je jasne,ze chce byt i s nimi a logicky s detmi toho casu moc neni.Je nesmysl rict,ze nemam chyby. Moji nejvetsi nevyhodou je moje citlivost. Myslim,ze tady muze byt zakopany pes,nicmene s timto se clovek proste narodi.
Myslim,ze nemam zadne extra naroky,ale samozrejme narok je uz to,ze si chci s tim dotycnym rozumet,takova ta chemie mezi lidmi.Nebyt s nekym uplne opacnym jen kvuli pocitu,ze nejsem sama.
Mam rada sport_ rekre kolo,beh,plavani,brusle- nic nedelam pravidelne,docela me zajima zdravy ziv.styl..tim.myslim spis to,ze se necpu buckama a klobasama a ne,ze drzim diety a studiji obaly potravin,rada ctu,koukam na filmy,rada cestuju hl.s rodinou,mam rada hory,zvirata hl.hafany,stredne maleho mam doma. Definice cestovani u me vsak neni tyden lezet na plazi a opalovat se,spis poznat to misto.
Moc rada si povidam..mluvim,ale i posloucham. Rada proberu deti,mam skvelyho syna,manzela.-).ale taky me obcas stvou,coz je jasne.Netravim hodiny po shopping centech,radeji se jdu projit se psem a obleceni si objednam pres net🙂. Samozrejme se rada hezky obliknu🙂
Jsem moderni zenska,mam normalni prehled..,rada se smeju!!
Clovek by rekl,ze tady v Praze clovek samotou netrpi. Kdyz by jste me potkali na ulici,tak vas asi ani ve snu nenapadne co me trapi. Bohuzel pracuji sama,takze seznamit se v praci nemuzu.
Tuhle diskuzi zakladam spis jako moznost seznameni.
Pokud jsi maminka / zena z Prahy s idealne podobne starym ditetem/detmi,citis se byt sama a jsi uplne normalni,hodnoty jako spolehlivost,empatie,podpora,zajem o druhe ti prijde normalni,ze i na pratelskem vztahu se pracuje,ze je normalni se ozvat s napadem co podniknout na stridacku.Nebude ti vadit,ze neresim diety,protoze nemam par kg navic..Jeste chci rict,ze pokud to cte zenska bez deti a hleda to stejne,nevadi. Pokud tobe nebude vadit,ze mluvim i o synovi,problem v tom nevidim. Byla bych moc rada,kdyby ti bylo uz kolem 40tky,protoze at chci,nebo ne,je fakt rozdil co jsem treba resila pred 10lety a ted🙂,nicmene uznavam,ze vek je jen cislo. I pokud tyhle radky treba bude nekdo cist za mesic,ctyri,klidne se ozvi. Pratelstvi neni tady a ted a neda se naplanovat ani vynutit Verim,ze nekde jsi,normalni zenska.. Prosim,napiste jen ty,ktere to vazne chteji zmenit,sejit se.,citi se stejne. Jsou spokojene ve vztahu,ale chybi jim kamaradka.

se ozvat nekdy jako prvni a porad necekat. Jde miunormalni pratelstvi,obcas se sejit na vino,kafe,pivo,

kadla88
7. srp 2023

@emaluciehana Ahoj, normálně na takovy diskuze vubec nereaguji, ale tvůj popis mě tak moc zaujal, protože mi pripominas mne a jsi mi celkově sympatická🙂 Je mi tedy 35, ale v životě už jsem toho zažila dost, mám syna skoro 10(plus teda roční dcerku). Moc se mi tu nechce o sobe rozepisovat, ale středoškolačka, bydlím na Vinohradech, a ráda navážu novy kontakt a třeba i přátelství. Piju víno, pivo i kafe. Klidně SZ 🙂

cilkat
8. srp 2023

Ahoj. Jsem o "pár let níž" a to i co se věku dětí týče. Což může být dost kámen úrazu, protože prostě třeba jiné možnosti pohybu. ... ale mohla bys prosím připsat část Prahy, ať vím, jestli je to vůbec v mých dojezdových možnostech? My jsme z KOšířů.

emaluciehana
autor
8. srp 2023

@kadla88 poslala jsem sz🙂

emaluciehana
autor
8. srp 2023

@cilkat Ahoj,dekuji za zpravu. Poslala jsem sz

weri1
23. srp 2023

je mi 43, mám 13 letýho syna a ráda zajdu na kafe, nebo cokoliv jiného 🙂

weri1
Autor odpověď smazal
Zobraz
vlastina71
26. srp 2024

Dobrý den všem.
Také hledám kamarádku na popovídání, takovou, aby mě brala takovou jaká jsem a nechtěla mě měnit. Je mi už trochu více 53 let, mám spoustu koníčků. Ráda zpívám, amatérsky píšu. Jsem nekuřačka. Jsem veselá a ani mi nevadí nikdo mladší s dítětem. Mohu být třeba i náhradní babka, nebo vzdálená teta..... Jde mi čistě jen o přátelství, nic jiného. Mám jen trochu problém nemohu už moc dělat sportovní aktivity, mám nohu po operaci a ta občas zlobí, tak nosím na oporu při chůzi hůl.... Více info na emailu.

lennus
26. srp 2024

@emaluciehana Ahoj, kde přeaně bydlíš?

vlastina71
26. srp 2024

@lennus Ahoj jsem z Prahy 9 Libně,
@lennus hezky večer.

emaluciehana
autor
10. zář 2024

@vlastina71 Praha Stodulky. Napis mi pripadne do zpravy🙂

vlastina71
21. zář 2024

@emaluciehana Ahoj, moc sem nechodím. PŘÁTELSTVÍ je dnes už imaginární pojem. Nabízím přátelství, to není málo. Kdo ho je dnes vůbec schopen???Respektuji hranice druhých lidí tak, jako si chráním svoje vlastní. Můžete psát i na email. Vlastina19@centrum.cz. Hezký den.