Ahoj, mohly byste mi doporučit gynekologa (i gynekoložku) v Praze, se kterým jste byly spokojené, zvlášť v období těhotenství? Případně prosím uvést, jestli jeho ceník je nějak přijatelný (myslím to, co není hrazeno pojišťovnou)
Ja chodila k mudr. Dedicove, můžu doporučit, ale těhotná jsem u ni byla jen na potvrzení, pak jsem si musela najit jinou doktorku, kvůli stěhování. Ale roky jsrm k ni chodila jen na prevence.
Ahoj, ti, kteří plně spolupracují s pojišťovnou a zároveň berou nové pacientky, tak těch je opravdu málo..
Já chodím do Genitrixu, Praha 3. Chodila jsem už před těhotenstvím a skvělý. Doktorky strašně příjemné a pečlivé. Teď jsem v 6. měsíci a neměnila bych.
Na úplně první návštěvě jsem teda neplatila nic, ale na dalších se vždy platí poplatek 500,- za ultrazvuk, stěry, atd. Pokud máš nějaký problém a jdeš víckrát do měsíce, tak se potom na dalších návštěvách už neplatí (během toho měsíce). Tzn. že pokud nejsi těhotná nebo nemáš problémy a jdeš na gyndu klasicky jednou za rok preventivně, tak platíš 500,-/rok.
Jinak v těhotenství platíš úplně stejně. Dá se říct, že co měsíc, to 500,-. Někdy se mi stalo, že jsem se vlezla s měsíční kontrolou do těch 30 dní a neplatila jsem tedy dvakrát, ale opět jen jednou za 30 dní. Screening v 1. trimestru jsem platila, ale následně bez problému proplacen pojišťovnou, takže neplatila. A screening v 2. trimestru mi napsala paní doktorka už rovnou na pojišťovnu, takže jsem neplatila nic.
Už jsem na třetí gynekologii v Praze a můžu říct, že opravdu nelituji jediné koruny...
Ahojky, chodim jsem jiz nekolik let a jsem spokojena.Pani doktorka vedla moje 2 tehotenství;)
https://www.gynekologiebarrandov.cz/
Já taky... a musím říct, že celkem peklo... jeden gynekolog sídlí na Kartouzské v Praze, přijímá pacientky a objednávací doba je velmi rychlá. Neplatí se vůbec nic, jen pan doktor není úplně moderní, ale jako "udržovací" doktor bude asi fajn. Byla jsem s ním řešit menstruační bolesti a už teď vím, že s ním je nevyřeším