Ahoj holky,
hledám gynekologa v Praze, který si neúčtuje za všechno poplatky. Můžete mi sem prosím přímo napsat jméno, popř. webové stránky? Děkuji
@tensorflow Děkuju, nevíš, jestli bere nové pacientky? A ještě jsem se chtěla zeptat na jeho "chování". Na internetu jsem se dočetla, že nedodržuje vztah "pacient-doktor", ale možná to jsou jen pomluvy. Mohla bys mi k tomu napsat svůj názor? Děkuju 🙂
Tak v jine diskusi jsi psala, ze mas prejit do upmd nebo vfn. Tak co teda vlastne hledas?
somalicats: ano, mám, ale gynekolog mi musí napsat doporučení, a protože momentálně bydlím v zahraničí a za měsíc se budu vracet zpět, tak musím najít i gynekologa, který mi to doporučení napíše. Na UPMV a VFN mi bylo řečeno že bez doporučení mě nemůžou vzít do své péče
A nechci platit zbytečně nějaký roční poplatek nebo těhotenský balíček, když k němu půjdu jen jednou a pak budu v péči UPMV
@sarahsimona Nove pacientky bere, nebo alespon to tvrdi na svych strankach. Nevim, co si uplne predstavit pod pojmem `nedodržuje vztah "pacient-doktor"` - ja u nej odchodila dve tehotenstvi a choval se ke mne vzdy korektne.
tensorflow: Já se chtěla jen zeptat, taky nevím, co si mám pod tím představit, jen jsem to četla. Děkuju za doporučení
Kdyby ti nevadilo kousek za Prahou, tak můžu doporučit Mudr. Šmehila v Úvalech, nové pacientky bere.
Podívej se na Poliklinika Vysočany, když jsem se dotazovala asi před 8 měsíci emailem, tak mi psali, že fungují na pojišťovnu bez poplatků. Ale nevím jak to mají teď.
@sarahsimona gynekologie na Flóře, je tam víc gynekologů a berou. Jsem tam moc spokojená.
Daniel Driak http://www.gynekologie-harfa.cz - platila jsem u nej jen 50 Kc za jednorazova zrcadla, jinak nikdy nic..