Gynekolog Praha. Který si neúčtuje za všechno poplatky?

sarahsimona
29. zář 2020

Ahoj holky,
hledám gynekologa v Praze, který si neúčtuje za všechno poplatky. Můžete mi sem prosím přímo napsat jméno, popř. webové stránky? Děkuji

tensorflow
29. zář 2020

Daniel Driak http://www.gynekologie-harfa.cz - platila jsem u nej jen 50 Kc za jednorazova zrcadla, jinak nikdy nic..

sarahsimona
autor
29. zář 2020

@tensorflow Děkuju, nevíš, jestli bere nové pacientky? A ještě jsem se chtěla zeptat na jeho "chování". Na internetu jsem se dočetla, že nedodržuje vztah "pacient-doktor", ale možná to jsou jen pomluvy. Mohla bys mi k tomu napsat svůj názor? Děkuju 🙂

somalicats
29. zář 2020

Tak v jine diskusi jsi psala, ze mas prejit do upmd nebo vfn. Tak co teda vlastne hledas?

sarahsimona
autor
29. zář 2020

somalicats: ano, mám, ale gynekolog mi musí napsat doporučení, a protože momentálně bydlím v zahraničí a za měsíc se budu vracet zpět, tak musím najít i gynekologa, který mi to doporučení napíše. Na UPMV a VFN mi bylo řečeno že bez doporučení mě nemůžou vzít do své péče

sarahsimona
autor
29. zář 2020

A nechci platit zbytečně nějaký roční poplatek nebo těhotenský balíček, když k němu půjdu jen jednou a pak budu v péči UPMV

tensorflow
29. zář 2020

@sarahsimona Nove pacientky bere, nebo alespon to tvrdi na svych strankach. Nevim, co si uplne predstavit pod pojmem `nedodržuje vztah "pacient-doktor"` - ja u nej odchodila dve tehotenstvi a choval se ke mne vzdy korektne.

sarahsimona
autor
29. zář 2020

tensorflow: Já se chtěla jen zeptat, taky nevím, co si mám pod tím představit, jen jsem to četla. Děkuju za doporučení

verionka
30. zář 2020

Kdyby ti nevadilo kousek za Prahou, tak můžu doporučit Mudr. Šmehila v Úvalech, nové pacientky bere.

lendot
4. říj 2020

Podívej se na Poliklinika Vysočany, když jsem se dotazovala asi před 8 měsíci emailem, tak mi psali, že fungují na pojišťovnu bez poplatků. Ale nevím jak to mají teď.

freya2020
8. lis 2020

@sarahsimona gynekologie na Flóře, je tam víc gynekologů a berou. Jsem tam moc spokojená.