Gyncentrum poliklinika zahradní město. Jak je možné získat výsledky?

gaaaby
12. pro 2020

Ahoj holky
Chodi tady nektera z vas do gyncentra na zahradni mesto?
Mela bych dotaz.. jsem po prvotrimestrialnim screeningu a bylo mi receno ze kdyz bude vse ok
Tak ze nebudou volat.. at nevolam.
Vysledky jsou pry vetsinou do tydne.. byla jsem v pondeli.. ale neda mi to.. zkousela jsem vcera se dovolat protoze by me celkove zajimalo zda-li mam v poradku i hodnoty jako zelezo atd ale nikdo mi to nebral..
Na dalsi kontrolu jsme objednana az zacatkem ledna..
mate nekdo nejakou zkusenost jak je mozne tady na te klinice ziskat vysledky? Po pripade pokud treba nekdo z vas vysledky dostal tak za jak dlouho?
Rikam si ze kdyz by nebylo neco v poradku tak by snad volali v tomto tydnu a nenechavali by si to az na pondeli..🤷🏼‍♀️ Takze si nepripoustim jinou variantu nez ze by screeningove vysledky vysli dobre.. ale prece jen mi to prijde zvlastni cekat mesic na verdikt..

slunickonanebi
12. pro 2020

@gaaaby a nepleteš si pojmy? Prvotrimestralni screening se skládá z odběru krve a ultrazvuku. Výsledek se dozvíš na něm. A to ti řekne lékař bezprostředně po vyšetření.

gaaaby
autor
12. pro 2020

@slunickonanebi ahoj.. nene nepletu. Tady na te poliklinice ti delaji odber krve az v den kdy jsi objednana na utz.
Ten dopadl ukazkove. Ale vysledky ( pokuf nejsou dobre) volaji do tydne.. a jelikoznjsme objednana na dalsi kontrolu az 5.1. Tak bych rada ty vysledky znala drive..i kdyz by byly dobre tak bych to rada mela.. asi jako drtiva vetsina maminek co codi na krev driv a vysledkyse dozvi hned.

majena39
12. pro 2020

@gaaaby Gabi kliiiid, nesej🙂 když ti řekli, že ti zavolají, tak by zavolali 🙂 můj gyndar i endokrinolog to dělají stejně na prohlídkách preventivních. Kdyby něco, zavoláme. A opravdu pak zavolal když tam něco bylo. Trochu jim věř 🙏 Kdyby to vyšlo špatně, zavolali by aby tě co nejdřív dokopali na plodovku nebo někam 😉 Kliiid matko 😊

slunickonanebi
12. pro 2020

@slunickonanebi aha, tak s tím jsem se tedy ještě nesetkala.

gaaaby
autor
12. pro 2020

@majena39 ja neplasim.. jen proste je asi normalni ze bych chtela vedet vysledky druv nez za mesic.🤷🏼‍♀️ Proto me zajima jestli na gynecentrum do zm chodi a pripadny zkusenosti. ( holka ty me mas v hledacku to je neuveritelny😂😂😛😘)

majena39
12. pro 2020

@gaaaby vždyť je víš 🙂 pokud se neozvali, je to v pořádku 🙂 Papír do ruky ti daji v lednu ale k čemu ti bude? Nikdo ho po mě nikde nechtěl 😂

gaaaby
autor
12. pro 2020

@majena39 ja nerikam ze ho nekdo po me bude chtit..🤦🏼‍♀️ To je pro me.. ale o tom jsem se nechtela bavit.. uvidime jestli se nekdo pzve, nebo jestli z cele prahy tam chodim jen ja 😂😉 ps: ty mas komplet vsechno v norme? Zelezo atp. co vetsinou mamkam lita..?

majena39
12. pro 2020

@gaaaby mne železo nikdo nenabiral 😂 me nabirali jen screening, krevní obraz, glykemii a nemoci jako HIV, syfl apod. Mineraly nie...

j.a.n.i
12. pro 2020

@gaaaby ale pri screeningu se zadne zelezo a podobne nezkouma, takze zda mas komplet vse v norme se stejne nedozvis.

j.a.n.i
12. pro 2020

@majena39 me pri screeningu ani krevni obraz, gkykemii ani pohlavni nemoci.

gaaaby
autor
17. pro 2020

Ahoj vsem, tak jen na dopneni take uz zname sve vysledky screeningu.. nebi spise verdikt. NEGATIVNI🙏🏻☘️ Vse v poradku. Vysledky pokud mi je daji do ruky, coz se dozvim 🤷🏼‍♀️ Ale doufam ze jo;) tada bych je mela doma qlepson v kopii;)
Dostanu na dalsi kontrole 5.1.