Cviční na pánevní dno po porodu - Praha. Doporučíte dobrého fyzioterapeuta?

nika110818
7. kvě 2021

Ahoj, prosim, mohli by jste mi nekdo doporucit dobreho fyzioterapeuta v Praze, ktery se venuje cviceni po porodu s cilem posileni panevniho dna, pripadne reseni dyastazy? V Praze je tech kontaktu strasna spousta, proto by mi pomohla nejaka reference nebo doporuceni. Predem moc dekuji. Hezky vecer. 🙂

cilkat
7. kvě 2021

Já doporučuju: https://fyziolucie.cz/

nika110818
autor
8. kvě 2021

@cilkat dekuji. mate, prosim, vlastni zkusenost?

lennus
8. kvě 2021

@nika110818 Moc doporučuju buď dr František Ťupa, Katka Eftimová nebo naturopatka a cvičitelka Karolína Kunftová, se všemi mám osobní zkušenosti.
Ťupa mi srovnával kostrč, Eftimová učila Mojžíšovou a Kunftová mi dělala plán na míru na doma.

cilkat
8. kvě 2021

@nika110818 Byla jsem u ní zatím dvakrát, šla jsem tam především s tím, že mám úplně rozdílný rozsah pohybu v kyčli a bojím se, že to vyosí pánev. Během těch dvou návštěv mi úplně změnila postoj, nohy se srovnaly, přestaly mě bolet záda (a to i při nošení dětí)... Prostě celkový dojem je, že velmi dobře ví, co dělá. (Je teda soukromá, ale 1000 za hodinu je dost slušná cena. Jediné, co je torchu složitejší, je domluvit termín, protože do Prahy dojíždí a není tu každý den.)