Dobrý den, prosím víte i nějakém dětském brouzdališti? Na netu mi to vyjede ale je to vždy v rámci nějakého kurzu a já bych chtěla sama se synem 2 r.
Děkuji
Letnany Lagoon.
@lennus na Barrandove je takove pidibrouzdaliste že takove je snad uplne vsude myslim... a celkove je tam na me zima (ale mozna jsem jen ja zimomriva, je fakt že brouzdaliste je aspon mimo hlavni průvan). Kdysi (rozumej asi pred 8 lety) jsem byla s malym synem nekolikrat v bazenu Jedenactka a pamatuju si, ze se mi to tam líbilo pro tyhle prcky, ale bylo to pro nas hodne z ruky, takze detaily uz nevim.
Letňany jsou trochu šílené, prosím ještě o nějaký tip
Dá se dobře z Hlaváku (případně další zastávky v Praze na trati) vlakem a je to od nádraží kousiček (5 minut) https://www.nafialce.cz/bazen-sauny
@saraca Co třeba Řepy? Brouzdaliště je sice jen průměrně velké, ale vede do něj skluzavka velikostí akorát pro dvouleťáky. Součástí je taková ta vodní sopka, opět v mini velikosti. A hned vedle je super velká vířivka (teplý bazén), kde se dá za dohledu chodit po okraji na sezení, který je velmi široký. Pak je tam velký bazén "aquapark" s vodními prvky a schody, na kterých se batole taky vyřádí.
A největší plus je, že vedle je ještě jeden bazén na plavání se studenou vodou, takže se ani v těch dalších nepletete plavcům pod nohy (a oni vám).
My jsme chodili na Šutku tam je to hezké a je tam teplá voda.
@saraca plavecky stadion slavia ma, docela velke, co jsme byli, tak vzdy skoro prazdne, jedna klouzacka a prijemna teplota vzduchu u brouzdaliste a strasna zima vsude jinde 😃