Hledám kamarádku z Říčan na procházky s dítětem.

miri05
1. srp 2020

Ahoj, mám ročního syna a ráda bych našla někoho empatického, kdo má podobne staré dítě. Zajít na hřiště nebo na prochazku. Nejlépe Říčany🙂

llorak
1. srp 2020

@miri05 ahoj, mam doma 22 mesicni zlobidlo a 2 týdenní princeznu, takze ted jsem jeste v omezeném systemu, ale na podzim bych mohla někdy ven s detmi 😊😉

smoulinka08
3. srp 2020

Ahoj, my jsme teda z Velkých Popovic ale do Říčan to máme kousek a jezdíme tam celkem často 😊mám 20 měsíčního kluka a v únoru čekáme prcka dalšího. moc ráda někam zajdu 😊

kos_atka
16. srp 2020

@miri05 já se hlasim 😁 Mám 14mesicni dceru a jsem z Říčan A jsem podobne mlada 😂 Což mi připomíná? Nevíte o nějaké dětské skupince pro mrnata? Popr kavárně,kde je jednička pro tak malé dítě? Napadá me jen Svět na dlani,ale je to hodně malé...

llorak
16. srp 2020

@kos_atka na fialce je herna patřící te kavárně, plati se myslím 50kc/ den 😊😉

kos_atka
16. srp 2020

@llorak fakt? Mám to za rohem,chodím tam plavat a herny jsem si nikdy nevšimla 🤦‍♀️😁 Příště se tam poptam Říkala jsem si,ze je divny,ze takové místo žádnou nemá...🙂

llorak
16. srp 2020

@kos_atka kdyz se vejde, tak je vlevo za recepci 😊 a platí se v kavárně, ale ja jsem tam ještě nebyla, zjistila jsem to na zacatku roku a pak propukla ta epidemie, takze jsem mela smůlu 😂😊

kos_atka
20. srp 2020

@llorak tak jen pro info Herna je zrušena a neplánují obnovu Potřebovali místo na kroužky Už jen na terase prostor s kostkami,ale to není hernicka,to je fakt tak na rychlý kafe 🙂

llorak
20. srp 2020

@kos_atka 🙄 no super, tak to uz v Říčanech fakt není moc kam jít 🙄😒

vrana1
29. srp 2020

@miri05 Ahoj, jsem z Tehova. Mám 9 měsíční dračici. Také bychom potřebovali jiné dvounožce. 😉..
kosatko...kolektiv mrňat se zázemím nám též chybí, zatím jsem nic vhodného v okolí nenašla.☹

llorak
30. srp 2020

Tak prý v lihovaru je nejaka 🤔

llorak
30. srp 2020

@llorak hmmm... pry uz to tam par let neni 🤦‍♀️ to je fakt na palici ,ze je tu úplný prd 🤦‍♀️🤷‍♀️

kos_atka
30. srp 2020

@llorak jeee to je skoda Přesně něco takového hledám Vyzkoušeli jsme teď zirafu,ale za ty peníze pro tak malé dítě je to celkem nářez,každopádně tam asi budeme sem tam jezdit. Kikiland v Tehovci je pro mrnata úplně na nic. Svět na dlani na rychlý kafe dobry,ale tam si stejně nemůže hrát moc děti pohromadě a je to malinkate a jinak o ničem nevím V tomhle počasí být zavřena doma me trochu ničí 😁

kos_atka
30. srp 2020

@vrana1 Jezdím za rodicema na Vojkov 🙂 Ale jak člověk musí autem,tak už je celkem jedno kam

Nechodite náhodou některá s dítětem plavat do Světa na dlani?

llorak
30. srp 2020

@kos_atka chtela jsem se synem, ale nevzali nas, meli plno 🤦‍♀️

vrana1
31. srp 2020

@kos_atka S autem už to ztrácí kouzlo. Navíc ta naše princezna nesnáší autosedačku. 🙃 Ale chodíme do Říčan lesem, dalo by se při lepším počasí sejít třeba na půli cesty u cvičiště.. nevím, jak to máte kdo daleko...
Plavat bohužel nechodíme. Chtěla jsem, ale pak přišel Covid.. a teď řeším, jak jí bez pláče umýt hlavu...

miri05
autor
1. zář 2020

@vrana1 Ahoj, do Říčanského lesa jsme chodili než mi začal Maty vylézat z kočáru🙂 Teď zajdem hlavně na hřiště capat..

kos_atka
1. zář 2020

@vrana1 Lea plavání miluje a s mytim hlavy doma je to stejně vždycky boj ;) Musí se extremne opatrně jinak rve...My to máme kus cesty Bydlíme dole u obecního úřadu,ale i tak by se dalo 🙂

vrana1
1. zář 2020

@miri05 Ahoj, to jsi šťastné děvče. Ta moje holčička byla v kočáru do 2 měsíců, a pak začal při každém položení do kočáru řev..od té doby v šátku, teď už se dost pronese. Doufám tedy v brzké capání. 😊

vrana1
1. zář 2020

@kos_atka Jsem to mytí vyřešila. Vlezu si s ní do vany, opřu si ji o břicho a umyju hlavu...bez řevu. Nechápu, ale funguje to. 😅
Máte to celkem daleko...ale dneska jsem zjistila, že by měl opět začít fungovat Tehováček - setkávání maminek s dětmi. Bývalo to před covidem vždy ve středu dopoledne v knihovně. Asi se bude měnit čas i místo..ale něco se rýsuje.😉

hojda
1. zář 2020

Lesní klub Pramínek. Lesní rodinné dopoledne, jestli to ještě funguje.

kos_atka
4. zář 2020

@vrana1 to jsem taky zkoušela,ale nedá se,jakmile jde voda trochu vys,zdrha a když si ji opru a snažím udržet,tak bojuje jak tygr 😁 Zkusím dohledat nějaké info Ona miluje děti,bylo by fajn ji takhle někam vzit

amylane
10. bře 2021

Ahoj taky hledám kamarádku na procházky v Říčanech, mám 4m dceru.

miri05
autor
12. bře 2021

@amylane ok. Poslu zpravu

batomka
15. bře 2021

Ahoj, jsem z Říčan, mám skoro 2,5letého syna a ráda se přidám 🙂

fafita
7. črc 2021

Ahoj, mam skoro 5m miminko jsem z Kunic takze kousek od Popovic, Rican, Strancic. Nenajde se tu nekdo kdo by sem tam vyrazil semnou ven s kocarkem, nositkem? Nejak tu v okoli nikoho nemam vsechny kamaradky zustaly v Praze.

clementina82
29. črc 2023

Ahoj holky, je tu nejaka akcni maminka z okoli Rican na spolecne vylety s detmi? Mam syna - brzy 5 let a dceru necele dva roky. Radi jezdime na kole a vyletujeme v prirode. Tesime se na partaky🙂