Ahoj, mám ročního syna a ráda bych našla někoho empatického, kdo má podobne staré dítě. Zajít na hřiště nebo na prochazku. Nejlépe Říčany🙂
Ahoj, my jsme teda z Velkých Popovic ale do Říčan to máme kousek a jezdíme tam celkem často 😊mám 20 měsíčního kluka a v únoru čekáme prcka dalšího. moc ráda někam zajdu 😊
@llorak jeee to je skoda Přesně něco takového hledám Vyzkoušeli jsme teď zirafu,ale za ty peníze pro tak malé dítě je to celkem nářez,každopádně tam asi budeme sem tam jezdit. Kikiland v Tehovci je pro mrnata úplně na nic. Svět na dlani na rychlý kafe dobry,ale tam si stejně nemůže hrát moc děti pohromadě a je to malinkate a jinak o ničem nevím V tomhle počasí být zavřena doma me trochu ničí 😁
@kos_atka S autem už to ztrácí kouzlo. Navíc ta naše princezna nesnáší autosedačku. 🙃 Ale chodíme do Říčan lesem, dalo by se při lepším počasí sejít třeba na půli cesty u cvičiště.. nevím, jak to máte kdo daleko...
Plavat bohužel nechodíme. Chtěla jsem, ale pak přišel Covid.. a teď řeším, jak jí bez pláče umýt hlavu...
@kos_atka Jsem to mytí vyřešila. Vlezu si s ní do vany, opřu si ji o břicho a umyju hlavu...bez řevu. Nechápu, ale funguje to. 😅
Máte to celkem daleko...ale dneska jsem zjistila, že by měl opět začít fungovat Tehováček - setkávání maminek s dětmi. Bývalo to před covidem vždy ve středu dopoledne v knihovně. Asi se bude měnit čas i místo..ale něco se rýsuje.😉
Lesní klub Pramínek. Lesní rodinné dopoledne, jestli to ještě funguje.
Ahoj taky hledám kamarádku na procházky v Říčanech, mám 4m dceru.
Ahoj, jsem z Říčan, mám skoro 2,5letého syna a ráda se přidám 🙂
Ahoj, mam skoro 5m miminko jsem z Kunic takze kousek od Popovic, Rican, Strancic. Nenajde se tu nekdo kdo by sem tam vyrazil semnou ven s kocarkem, nositkem? Nejak tu v okoli nikoho nemam vsechny kamaradky zustaly v Praze.
Ahoj holky, je tu nejaka akcni maminka z okoli Rican na spolecne vylety s detmi? Mam syna - brzy 5 let a dceru necele dva roky. Radi jezdime na kole a vyletujeme v prirode. Tesime se na partaky🙂
@miri05 ahoj, mam doma 22 mesicni zlobidlo a 2 týdenní princeznu, takze ted jsem jeste v omezeném systemu, ale na podzim bych mohla někdy ven s detmi 😊😉