Ahoj, zítra jdu do Podolí potvrdit registraci k porodu, ale pořád mám v prukazce potvrzenou Bulovku. Máte zkušenost se zrušením registrace k porodu? Musím jít předtím na Bulovku, tam dostat nějaký supr trupr štempl, nebo je to porodnicím jedno a stačí v Podolí se zaregistrovat a na Bulovku zavolat nebo napsat? Chci říct - nepošlou mě v Podolí pryč, když to ještě nemám zrušené jinde?
@lolam10 Naopak - Bulovka bere registrace ve 13tt a potom ještě jednou to otevírá v 17tt pro ty, kteří mají zájem a ve 13tt se nevešly. Takže určitě má smysl tu registraci zrušit a je to fér pro všechny ostatní. Kamarádka takto zoufale sháněla porodnici a dostala se právě na Bulovku nejspíše po někom zrušeném. Takže určitě tam zavolat / napsat a registraci zrušit.
Zavolat - napsat mail a rict, ze neprijdes. Cely.
Já jsem taky rušila registraci, na Vinohradech a registrovala jsem se právě na Bulovce, měla jsem štěstí že měli místo. Stačilo tam zavolat a oni si mě škrtli.
Tu registraci určitě zruším, spíš mi jde o to, jestli je nutné dodržet to pořadí, že to nejprve zruším a teprve pak zaregistruji jinde. Jestli mě z Podolí nepošlou zase osobně na Bulovku a pak zase tam... Děkuji za reakce. Zítra tam zajdu a snad mě nevyhodí 😊
Tak to proběhlo v pořádku. Uf ☺ Furt někam chodit se mi nechtělo a riskovat, že nebudu nikde, taky ne. Zařízeno. Tam i tam ☺
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Zkusenost nemam ale myslim ze to nemaji propojene tedy pokud jim nic nereknete nepoznaji ze mate 5 registraci a nikdo ani nekontroluje zda se tam pak skutecne na porod dostavite.nicmene je slusnost to na bulovce oznamit jak pisete ale stejne nikoho dalsiho asi nevezmou na vase misto si myslim....