Zrušení registrace k porodu (na Bulovce). Jak se to řeší?

tautau
2. led 2020

Ahoj, zítra jdu do Podolí potvrdit registraci k porodu, ale pořád mám v prukazce potvrzenou Bulovku. Máte zkušenost se zrušením registrace k porodu? Musím jít předtím na Bulovku, tam dostat nějaký supr trupr štempl, nebo je to porodnicím jedno a stačí v Podolí se zaregistrovat a na Bulovku zavolat nebo napsat? Chci říct - nepošlou mě v Podolí pryč, když to ještě nemám zrušené jinde?

lolam10
2. led 2020

Zkusenost nemam ale myslim ze to nemaji propojene tedy pokud jim nic nereknete nepoznaji ze mate 5 registraci a nikdo ani nekontroluje zda se tam pak skutecne na porod dostavite.nicmene je slusnost to na bulovce oznamit jak pisete ale stejne nikoho dalsiho asi nevezmou na vase misto si myslim....

merope
2. led 2020

@lolam10 Naopak - Bulovka bere registrace ve 13tt a potom ještě jednou to otevírá v 17tt pro ty, kteří mají zájem a ve 13tt se nevešly. Takže určitě má smysl tu registraci zrušit a je to fér pro všechny ostatní. Kamarádka takto zoufale sháněla porodnici a dostala se právě na Bulovku nejspíše po někom zrušeném. Takže určitě tam zavolat / napsat a registraci zrušit.

makronka222
2. led 2020

Zavolat - napsat mail a rict, ze neprijdes. Cely.

tezz111
2. led 2020

Já jsem taky rušila registraci, na Vinohradech a registrovala jsem se právě na Bulovce, měla jsem štěstí že měli místo. Stačilo tam zavolat a oni si mě škrtli.

lolam10
2. led 2020

@merope aha tak to jo

tautau
autor
2. led 2020

Tu registraci určitě zruším, spíš mi jde o to, jestli je nutné dodržet to pořadí, že to nejprve zruším a teprve pak zaregistruji jinde. Jestli mě z Podolí nepošlou zase osobně na Bulovku a pak zase tam... Děkuji za reakce. Zítra tam zajdu a snad mě nevyhodí 😊

tezz111
3. led 2020

@tautau ne, jim je to v podstatě jedno. Já bych si nejdřív pojistila tu registraci v Podolí, než bych něco rušila

merope
3. led 2020

@tautau Tak tak - určitě nejdřív registraci a potom rušit. Abys neskončila bez porodnice.

tautau
autor
8. led 2020

Tak to proběhlo v pořádku. Uf ☺ Furt někam chodit se mi nechtělo a riskovat, že nebudu nikde, taky ne. Zařízeno. Tam i tam ☺

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru