Thomayerova nemocnice - porodnice, rodily jste zde?

lilinek
17. lis 2014

Ahoj vespolek,
moc vam vsem dekuji, ze jste me minule uklidnily🙂mimco ma skoro 5cm a vesele se mele🙂 a v pondeli nas ceka 1.screening, takze optimisticky verim v to nejlepsi...divala jsem se na recenze porodnic a z Thomayerky toho moc neni. Mate nektera zkusenost prosim? A dekuji a krasny vecer🙂

infokonik
17. lis 2014

Ahoj. Zkušenosti najdeš například i v této Skupině:
https://www.modrykonik.cz/group/6553/detail/
Hezký večer.

xsenova
17. lis 2014

Podla emimino je to najhorsia porodnica v prahe.

pabka
17. lis 2014

Rodila tam moje kamaradka - planovany cisar, spokojenost pul na pul a dve kamaradky prirozeny porod a spokojene byly obe dve hodne... Ono podle me hodne zalezi, s kym konkretne prijdes zrovna do kontaktu a jaky mas porod... Ale vsechny kamaradky byly spokojene s personalem.

ankava
17. lis 2014

@lilinek já v Krči rodila... je to už 4 roky, ale ono se to moc nemění. Záleží na jaké sestry narazíš, já tam byla týden, tak je zažila všechny, některé milé, jiné protivné. Ber to tak, že tam budeš pár dnů..
Já měla akutního císaře a vše v pohodě zvládli... a to je to nejdůležitější. Hodně jsou zaměřené na to, aby maminka začala kojit, učí to a to je myslím fajn. Prožila jsem tam celé Vánoce a určitě nevzpomínám ve zlém...

lrg
18. lis 2014

Měla hodně špatnou pověst, ale je tam nový primář a celkově se obměnil personál, oddělení se zrekonstruovalo, takže když nějakému doktorovi řeknu, že budu rodit tam, chválí moje rozhodnutí. Rodila jsem tam před dvěma lety a byla jsem spokojená. Sestry byly v pohodě, porod super, krásně jsem se rozkojila už v porodnici..... Nemám důvod jít podruhé jinam. Hodně lidem vadí u klasického šestinedělí, že návštěvy nemůžou na pokoj. Mě to naprosto vyhovovalo, neumím si představit, že bych kojila a větrala před cizími lidmi.

lilinek
autor
18. lis 2014

Dekuju moc za informace, jste hodne

maiklovka
18. lis 2014

já tam rodila před 6 lety a před 1a půl..vše super,šla bych tam znovu!!rodila tam i švagrová a také spokoježnost veliká,kamarádka atd...ted u druhého porodu dr.Chromjaková ..pokud dobře pamatuji jméno je opravdu odborník na svém místě je bezva!!

lilinek
autor
19. lis 2014

Tak uz jsem tam zaregistrovana holky...sice kdyz to nekomu reknu, hlavne nejake tehuli prvorodicce, tak se zdesi, ale zadna tam nerodila, takze tomu neprikladam velkou vahu. Vam moc dekuju

monivo
19. lis 2014

@lilinek udělala jsi dobře. Já tam rodila druhého syna, byla jsem tedy na nadstandardu, ale byla jsem spokojená. První dceru jsem rodila v Podolí, předčasný porod, akutním císařem. Na rizikovém oddělení to bylo fajn, ale na šestinedělí fakt hrůza. Už bych tam nešla. Narazila jsem na dvě ženské sestry - staré důchodkyně a jednaly se mnou jak s vonucí. Vůbec nebraly ohled na to, že jsem rodila předčasně v 28tt, že mám dítě v inkubátoru, psychika nic moc, byla jsem po císaři, bylo mi špatně, nebyla jsem schopná první dva dny si dojít ani na záchod, abych sebou nešvihla na zem a ony? Jednaly se mnou jak s hadrem, že se mnou na záchod jít nemohou, že takových jako já tam mají několik. A to, že mě daly v mém stavu na pokoj, kde byly ostatní maminky s normálně narozenými miminky? O tom ani raději nemluvit. Je jasné, jak je to velmi nepříjemné, sledovat ty nadšené babičky a dědečky, jak se chodí na svoje vnoučata koukat a na mě divně koukali, kde jako mám dítě....a jak se měnily směny, tak se mě několikrát ptaly i sestry, kde mám dítě. No hrůza.

lilinek
autor
20. lis 2014

Tak to mas hrozny zazitek, nechapu, proc tu praci dela nekdo, kdo k tomu nema citlivy pristup...ja mam treba celou rodinu na Morave, maminka i teta jsou sestricky a mamca cely zivot delala na porodnici a na ambulancich...ted je v duchodu ale chodi vypomahat, a vsichni si ji chvali. Mrzi me, ze nemuzu rodit tam, pritel chce byt u porodu a neni to moc realne, je to dalka...ovsem pristup je uplne jiny, nez treba pises ty nebo co slysim od jinychcrodicek...byla jsem.tam vzdy v lete, kdyz jsem chodila na gympl, na brigade na sestinedeli a videla tu peci, starost a lidskost...a byla jsem tehdy i u porodu a sestricky byly tak mile, ze by se nebala ani ta nejvic ustrasena mamina...tady mi to pripada jak na bezicim pasu, holt, je tu moc lidi,tak to kolikrat berou jako rurinu asi...ale urcite ne vsichni...do T.N.strach nemam jit, hlavne pote, co jsem si precetla nejnovejsi recenze...chci tam chodit i na cviceni a lip se s prostory seznamit, at nejdu uplne do ciziho...moc dekuji za prispevky, mejte hezky den🙂

karkulka7
27. lis 2014

Ahojky, ja rodila zde před 11. mesici a co se tyce lekaru porodniku a sester pro dospele vse bez problemu. Co se tyce sester pro dcerku hrozne, odvadeli me od navstev, hodne do vseho nutili jen podepisovat bez vysvetlovani, a i kdyz jsem se na neco zeptala podruhe jako prvorodicka, nektere ze sester byly dost hrube slovne, jako ze nemam materske instinkty apod. - specialne jedna sestra na poporodnim. Byla jsem rada, kdyz me pustily, jak tvrdily ovsem ty 4 dny tam byli jak ve vezeni s ostrahou...Myslim, ze po porodu by meli byt k prvorodickam citlivejsi a empatictejsi. Z 10 bodu tak 5.

alboo
11. pro 2014

@lilinek já rodila v Krči ted v srpnu a jsem ráda za svůj výběr. Přenášela jsem 11 dní, 10.den jsem nastoupila, udělal se záťěžový test - to ještě na normální odd šestinedělí. Tam ač byly sice moc fajn sestry, tak prostředí bylo pro mě šíený a má u tak dost špatná psychika dosla ještě víc zabrat, tak jsem požádala o nadstandart. I přesto, že sem byla na všechny dost protivná, před porodem, během porodu i po něm, tak si nemůžu stěžovat. Sice si asi mysleli své a byli rádi, že jdu 4.den domů, ale byli fajn. Jediný, co je dost blbý je cena nadstandartu,a le mě se to vyplatilo, jinak abych asi skončila na psychiatrii... A dost chválím i to, že i přesto, že kjladou velký důraz na kojení, tak přes moje problémy s prsama, který se tam snažily řešit, my nakonec doporučily zástavu lakatace a od nikoho sem neslyšela, že bych prostě měla kojit, že UM je blbý a tak. Porod byl sice nakonec rychlej, ale já hysterka a tak nakonec k Dolsinu i Entonox, který mi nechali i na šití a teda supr věc 🙂 . Takže za mě chvála a to je co říct 🙂

veronika_zankova
25. led 2015

Já byla naprosto spokojená. Po celou dobu výborná péče 😁

weri
26. led 2015

Já v Krči rodila 4x (v r. 2004, 2006, 2009 a 2012) a za mě spokojenost. Pouze v tom r. 2012 jsem si na odd. šestinedělí nesedla moc s ženskou Dr., ale tu jsem naštěstí viděla jen v den porodu a v den odchodu. Jinak pro mě Krč byla tak nějak automatická volba, mám jí nejblíž, byla jsem snad na každým odd. 😀. Navíc jsem se tam narodila já, moje dvě sestry a dokonce i můj táta 😉. Z mého okolí vím snad o třech holkách co tam rodily, nevim co všechny tak odrazuje... já můžu jen doporučit 🙂. Jo a ten nový primář je můj GynDr., má svou ordinaci na Opatově, chodím k němu od r. 2008.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru