Prosím někoho kdo ví / má zkušenost s rodinnými pokoji v porodnicích, kde je mají? Jde mi o to aby tam mohla být i prvorozená dcera. Vím Mělník a Ostrava Vítkovice. Moc děkuji.
Může tam být doprovod - manžel, přítel, proste tatínek od mimča. Nebo jiná dospělá osoba. Ovšem mám pocit že děti nonstop pobyt nee.
Jasně že tam můžou být i děti. Zkušenost nemám, ale slyšela jsem, že v rámci nadstandardu mají bezva rodinné pokoje v Příbrami.
Nemám osobní zkušenost, ale ve Vítkovicích může být i dítě, třeba proto, že ho maminka také ještě kojí, je pro něj připravená cestovní postýlka, kam by se mělo vejít dítě do 3 let. U starších se myslím s přespáním nepočítá.
Nevím, jak to je v Ostravě, ale v Praze je časté, že podobné pokoje jsou i přes šílené pálky, co se za ně platí, neustále plné a je velmi těžké se na ně dostat.
Na některých nadstadartnich pokojích to jde. Myslím, že v Podolí, chci se na to příští týden zeptat.
V Praze má třeba Podolí určitě, měla jsem v rámci nadstandardu taky, i když přespání jsme nevyužili 👍
@lilian2111 treba Jihlava muze i deti, bez problémů.
A nemocnice celkove nema co zakazovat pobyt ditetema nadst pokoji. Nema na to zadne právo
@texetka Ajeje. Ty práva no 😉😀 to budou mít radost až tam naběhne, že má právo,.... než se v klidu zkusit zeptat a domluvit. 🙂
@lilian2111 proc nabehnoit? Jasne, ze napred se clovek zepta, ale pokud budou prudit, tak je dobre vedet na co ma clovek pravo a umet se ozvat.
Nenechat si delat na hlavu, to je cele.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
A máte ověřené, že tam děti být můžou? O tom pochybuju