Rodily jste ve FN v Porubě a měly jste Dulu?

byclairecz
29. srp 2016

Ahoj, holky,
ráda bych rodila v FN v Porubě ( hlavní důvod je, protože tam mají veškeré vybavení, " kdyby náhodou") za doprovodu Duly, ať probíhá porod, co nejpřirozenější cestou.
DOTAZY:
• měli doktoři/porodní asistentky problém s doprovodem Duly?
• jak přijali Váš porodní plán? ( konkrétně dotepání pupečníku, bonding, pozdější vážení)
• mohl být u samotného porodu partner/manžel i Dula?
• mohly jste rodit ve vámi zvolené poloze?

DĚKUJU za jakékoliv info.

nevesta2009
3. zář 2016

Ahoy ha v Porube rodila zatím bez duly ale ted v listopadu rám budu rodit s dulou🙂Říkala ze jsou tam na ni normál zvykli + otec u porodu neni problém 🙂)Porodní plán prej v poho 🙂)Tak uvidíme.

nevesta2009
3. zář 2016

Jo a prý akorat ta zvolena poloha je problém.... zrovna v Porubě prej vyžadují ten pololeh ci co 🙂)

byclairecz
autor
3. zář 2016

@nevesta2009 moc děkuju za info !!!👍🏻😊

byclairecz
autor
3. zář 2016

@byclairecz mimochodem, taky tam budu v listopadu rodit s dulou 🙂 treba se potkame. Kdy mas TP? 🙂

nevesta2009
16. zář 2016

Já 15.11.:))Jakou máš dulu?Ja Jana čurdova 🙂

byclairecz
autor
16. zář 2016

@nevesta2009 takýýý 😄👍🏻😉

byclairecz
autor
16. zář 2016

@nevesta2009 termín mám 4.11 😜

nevesta2009
17. zář 2016

Neee fakt tak super, pak mi povis jaka byla?🙂)Nemáš profil na FB ze bysme se spojily?Ale bude urco dobra.Pravdepodobne budes rodit dříve nez ja. Jeste bys s neměla mit schůzku cca měsíc před porodem ze jo?A četla jsi nějakou tu knihu od Odenta?Dala ti tipy?🙂))

nevesta2009
17. zář 2016

Jo anebo jsem na FB v takové malé skupince "Listopadatka" ze bych te tam prihodila?🙂Četla jšem koušek tvého blogu.....hezkyyyy🙂)

byclairecz
autor
17. zář 2016

@nevesta2009 ty jsi hodná, děkuju. A ty jsi v té skupince spokojená? Mě to nejvíc vyhovuje ( a zatím stačí ) tady ;)

nevesta2009
18. zář 2016

Ale tak normále ja se tam nijak extra neangažuju 🙂 čekáme už druhé ditko tak nijak zásadně nevyšiluju🙂)))

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru