Ahoj, navštevovala jste některá rizikovú poradňu pro tehotné na Obilňaku? Zajímá me Jak ta poradna probíha (dělají každú poradňu utz?) Co doktorky, které tam pracujú sú lidské? Děkuji
@jjasmina Skvělé děkuji. Ja práve budu dojiždet hodinu tak ať si tam se mnou jen nepovídají 🙂 ještě me zajímá čeká se tam dlouho nebo relatívne sa stíha čas objednaní?
Jj, chodila jsem. Vždycky ozvy, tlak, monitor, vyšetření čípku. Doktoři se tam hodně střídají, ale ani jsem snad nenarazila na někoho vyloženě nepříjemného. Naopak vždy vysvětlili a dotazy zodpověděli. Co se týká čekání, hodně to záleží na tom, s čím tam člověk je. Většinou to fakt odsypa a vedou jednu za druhou. Ale já měla problém s velikosti miminka (podezření na rustove restrikce plodu - naštěstí nakonec ok). A vždycky chtěli, abych čekala buď ba toho, kdo mě vyšetřoval minule nebo na někoho, kdo se na to specializuje. Jenže když operovali, tak smůla. Čekala jsem tam často x hodin, můj rekord je, myslím, osm hodin. To už jsem fakt myslela, že si budu muset nechat amputovat zadek. Kolikrát mi rekli, ať jdu mezitím na obed a tak. Už jsem tam tím čekáním byla známá. Ale to je asi extrem, nikoho dalšího, co tam tak dlouho čeká, jsem nezpozorovala. Jo, až na to jistou spoluobčanku, co cekala asi půl hodiny a měla pocit, že ji tam všechny předbíhame, hlavně já, co tam čekala půl dne.
@katka22688 na hodinku čekání se připravte, to jako hned mě nikdy nebrali
@jjasmina jo to je taka normálna čakačka.. Bála jsem se ať tam nejsu celé dopoledne... Děkuji za čas.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@katka22688 já jsem tam chodila loni, na každé kontrole ultrazvuk, kontrola čípku, dr byla sympatanda, vyloženě i s porodem jsem byla hodně spokojená.Nabirali krev + monitory