Ahoj holky, prosím jakým způsobem se registrovat v porodnici. Chtěla bych rodit v Brně-Bohunicích, ale nevím, vůbec jak na to. Máte již s registrací některá zkušenost?
Tak to jsi odhadla úplně správně 😵 . Mě už s tím totiž všichni straší, že bude v létě strašný nátřesk ve všech porodnicích. Určitě nechci k Milosrdným, protože jsem tam ležela na gynekologii a nic horšího jsem v životě nezažila.
Já nevím, ale někde jsem četla, že v Brně se zatím rodí bez nějaké předchozí registrace, ale nevím jaká je aktuální situace
Holky, nevim jak je to u vás, ale mě doporučovali a i na ofiko stránkách porodnice to psali , že je dobré se zaregistrovat od nějakého 12tt, čím dříve tím lépe, že pak taky můžete ostrouhat mrkvičku a bude plno. V Praze to funguje tak, že si zavoláte, řeknete termín porodu, rodné číslo a nevim jestli ještě něco, pak vám řeknou vaše registrační číslo a s ním se první návštěvu v porodnici prokážete a vystaví vám tam kartu 😉 Určitě neotálejte ani týden a volejte co nejdřív, pak by jste mohly být zklamané 😖 Za zavolání nic nedáte a regostrace třeba neni povinná, ale neni špatné ji mít a být přednostně 😉
holky, koukněte na stránky dané porodnice a nebo si tam zavolejte, v každé to mají trochu jinak, tak abyste to zbytečně neprošvihly 😉. V Praze je to taky všude jiné. Např. u Apolináře registrují opravdu až od 16 týdne, dřív ne. U Aplináře žádné registrační číslo nedávají, prostě pak jen nahlásíte jméno a na jaký termín porodu jste registrované
Taky jsem se nejdřív podívala na webovky pražských porodnic, většinou tam o registraci píšou. Zavolala jsem tam, oni řekli, ať přijdu co nejdřív. Samotná registrace probíhala tak, že jsem odevzdala legitku, za 2 minuty mi jí sestra vrátila - mám v ní razítko z Motola - a nazdar. Toť vše.
V Brně se neregistruje nikde, zatím 🙂
V některých v Praze jo, ale k nám to naštěstí ještě nedošlo 🙂
Holky a nevíte jak je to v porodnici v Pardubicích nebo Hradci Králové?
Ahoj těhulky,v brněnských porodnicích se opravdu neregitruje.Vaše gynekolžka vás sama kolem 36 tt předá do péče vámi vybrané porodnice,kam potom budete docházet na kontroly. 🙂
Článek z Aperia.. co si o tom myslíte?
http://www.aperio.cz/download/Pravni_rozbor_k_r...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Taky by mě zajímalo zda je nutné se v brněnských porodnicích registrovat?
Thereso asi taky koukáš na televizní noviny, co? 😉