Ahoj holky, neví některá z Vás, která rodila v HK, jestli půjčují domů monitor dechu? Moc děkuji!!!
Vzpomněla, u p. Trnkové 🙂
Jjj, my ho taky nekupovali. Měli jsme ho 2x1/2 roku a nebyl problém se zapůjčením. Původně jsme chtěli kupovat, ale na kurzech jsme se dozvěděli, že se musí po nějakých 2 - 3 letech kalibrovat....
Jenom teda si máme dát pozor, kdy nás budou propouštět, protože půjčuje sestra, která není přítomna o víkendu, takže případně půjčit už v pátek (při plánovaném propuštění o víkendu).
Holky a půjčí mi ho i když nebudu rodit v HK, ale jinde?
@jirikova Jsem z jedné vesnice od Trutnova. Do Trutnova po předchozích zkušenostech s gynekologií nechci...V hradecké gynekologii máme známé doktory, tak proto. Taky chci, aby ta nemocnice byla vybavena a to HK je. Vis jak, nekdo ma pozitivni zkusenosti, nekdo negativni, ale to je asi vsude.
Zdravím chtěla bych obnovit toto tema? Chci se zeptat zda stale porodnice pujcuje monitor dechu? Zda mate nekdo info tak dekuji. 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Ano, ano, zapůjčí na 1/2 roku. Já ho půjčovala v r. 2014 a platili jsme 900 Kč. Dá se prodloužit. Půjčují ho na dětské klinice u zástupkyně vrchní sestry - jméno si asi nevzpomenu.