Půjčují monitory dechu v porodnici v Hradci Králové?

haniik1
27. čer 2016

Ahoj holky, neví některá z Vás, která rodila v HK, jestli půjčují domů monitor dechu? Moc děkuji!!!

efijil
27. čer 2016

Ano, ano, zapůjčí na 1/2 roku. Já ho půjčovala v r. 2014 a platili jsme 900 Kč. Dá se prodloužit. Půjčují ho na dětské klinice u zástupkyně vrchní sestry - jméno si asi nevzpomenu.

efijil
27. čer 2016

Vzpomněla, u p. Trnkové 🙂

haniik1
autor
27. čer 2016

@efijil Děkuju moc, jsi skvělá. Tak já kupovat taky nebudu...🙂. Ten půlrok je prý dostačující.

efijil
27. čer 2016

Jjj, my ho taky nekupovali. Měli jsme ho 2x1/2 roku a nebyl problém se zapůjčením. Původně jsme chtěli kupovat, ale na kurzech jsme se dozvěděli, že se musí po nějakých 2 - 3 letech kalibrovat....

eviicka
27. čer 2016

@haniik1 jak psaly holky půjčují na dětské klinice, aktuálně se mě to taky týká, takže mám informace přímo od zdroje 🙂.

eviicka
27. čer 2016

Jenom teda si máme dát pozor, kdy nás budou propouštět, protože půjčuje sestra, která není přítomna o víkendu, takže případně půjčit už v pátek (při plánovaném propuštění o víkendu).

haniik1
autor
27. čer 2016

@efijil Tak to s tou kalibrací vůbec nevím...další důvod k tomu si ho půjčit. 🙂

haniik1
autor
27. čer 2016

@eviicka Tak super, děkuju za info. To s víkendem jsem taky nevěděla. Koukám, že máš o něco víc času jak já, to jsi dobrá, že to už máš zjištěné 🙂

eviicka
27. čer 2016

@haniik1 řekli nám to předporodním kurzu, jinak nemám sehnaného a koupeného vůbec nic (vlastně jo, postýlku a 30 látkových plínek ještě po mě 🙂).

haniik1
autor
27. čer 2016

@eviicka Aha 🙂 Já jsem nebyla, HK daleko na to, abych tam jezdila tak často a do Trutnova jsem nechtěla. Však máš ještě čas 🙂

puresin
28. čer 2016

@efijil A ta kalibrace se dělá jak a kde, nevíte? Já mám monitor a dvě desky už po 1. dcerce, vesele jsem ho používala znovu po třech letech u 2. synka a teď jsem to měla zase v plánu. 🙂 Díky za info

jirikova
28. čer 2016

Holky a půjčí mi ho i když nebudu rodit v HK, ale jinde?

jirikova
28. čer 2016

@haniik1 můžu se zeptat, odkud přesně jsi a proč ses rozhodla rodit v HK? Já že jsem z HK a rodit bych tam nechtěla ani za nic 🙂

efijil
28. čer 2016

@puresin To vůbec nevím, vím, že nám to říkali na předporodních kurzech. Z toho důvodu jsme si raději vypůjčili. Zkus zadat do Googlu "kalibrace monitor dechu" a určitě Ti to něco "vyhodí" 😉

haniik1
autor
28. čer 2016

@jirikova Jsem z jedné vesnice od Trutnova. Do Trutnova po předchozích zkušenostech s gynekologií nechci...V hradecké gynekologii máme známé doktory, tak proto. Taky chci, aby ta nemocnice byla vybavena a to HK je. Vis jak, nekdo ma pozitivni zkusenosti, nekdo negativni, ale to je asi vsude.

jirikova
28. čer 2016

@haniik1 jasný tomu rozumím. A co třeba Náchod? Ten je teď celkem chválený a nakloněný i přirozeným porodům, ne hned stříhání, oxytocin a podobně..

haniik1
autor
28. čer 2016

@jirikova No, já popravdě ty přirozené porody nějak nestuduju. Věřím tomu našemu známému, který si mě bere pod křídla...a jsem ráda, že tam mají veškeré vybavení, tak tohle byla tak nějak jasná volba.

melis7
8. črc 2016

@haniik1 Jjo, půjčují monitory dechu. Musíš si to ale domluvit na dětské klinice a ne na porodnici.

haniik1
autor
8. črc 2016

@melis7 Moc děkuju! 🙂

myskakatka
15. črc 2017

Zdravím chtěla bych obnovit toto tema? Chci se zeptat zda stale porodnice pujcuje monitor dechu? Zda mate nekdo info tak dekuji. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru